23 november 2023, door Romy Schouten

Fête du Champagne & Vin: de wintereditie! Van 1 t/m 3 december in de Kromhouthal in Amsterdam Noord

23 november 2023, door Romy Schouten

Fête du Champagne & Vin: de wintereditie! Van 1 t/m 3 december in de Kromhouthal in Amsterdam Noord

Herinnert u onze lofzang nog over het festival waar we afgelopen zomer zo naar uitkeken? Fête du Champagne? Hier lees je het hele verhaal nog eens over. En een feest was het! Champagne en vrolijk publiek dat aan het eind van de avond kaakpijn had van het lullen, proosten en lachen; precies zoals we het graag zien. En om nou een heel jaar te wachten tot de volgende... Nah. Hoera dus voor de wintereditie van de bubbelfuif!

 

Van 1 tot en met 3 december strijkt Fête du Champagne winterfestival neer in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord.

Fête du Champagne& Vin wintereditie

Fête du Champagne& Vin wintereditie

Wat staat je te wachten? Een chique kerstmarkt champagne-stijl, meezinghitjes bij de Après-Ski Champagne bar, dansen tot in de late uurtjes tijdens de Alpine party en waag je aan een potje curling. Dat klinkt goed, vinden wij. Van 1 t/m 3 december strijkt Fête du Champagne winterfestival neer in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Er zijn meer dan honderd verschillende soorten Champagne, Crémant en wijnen om te proeven, van grote champagnehuizen tot kleinschalige wijnboeren. Bij een drankje hoort een hapje, en die haal je dan weer bij de Franse foodtrucks. Denk aan truffel, oesters, charcuterie en kaasjes: waar kunnen we tekenen?

Geen fan van champagne, of al genoeg champagne gehad? Geen zorgen, ze schenken ook heerlijke wijnen (het is niet voor niets Fête du Champagne & Vin) en bier.

Drie dagen ploppen, pret en proosten, ofwel de perfecte aanloop naar de feestdagen. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de wereld van Champagne, Crémant en wijn. De Amsterdamse Kromhouthal wordt Frans, boers en een romantisch wintersprookje, dat is de belofte. Tickets voor Fête du Champagne kosten €20,- per stuk, inclusief een glas dat je mee naar huis mag nemen.

 

O, en het is een bijzonder goed moment om je inkopen voor de feestdagen te doen, want wat je proeft en lekker vindt, kun je ook kopen. En dat tegen speciale eindejaarsprijzen. Extra fijn: de Champagnes worden thuis geleverd.

Fête du Champagne