19 september 2019, door Maartje

Fête du Champagne goes winter! (+ winnen)

19 september 2019, door Maartje

Fête du Champagne goes winter! (+ winnen)

25 sept 2019

UPDATE: de winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt dus helaas is de winactie gesloten.

Herinnert u onze lofzang nog over het festival waar we afgelopen zomer het meest naar uitkeken? Fête du Champagne? Hier lees je het hele verhaal nog eens over. En een feest was het! Champagne overal en vrolijk publiek dat aan het eind van de avond kaakpijn had van het lullen, proosten en lachen; precies zoals we het graag zien. En om nou een heel jaar te wachten tot de volgende... Nah. Hoera dus voor de wintereditie van de bubbelfuif!

Fête du Champagne wintereditie

Fête du Champagne wintereditie

Leest als een sprookje, en dat moet het ook gaan worden – geloven we heilig in. Want na een succesvolle eerste editie van Fête du Champagne in het Rembrandtpark, steekt de organisatie het Champagnefestival dit keer in de winterjas. Van 29 november tot en met 1 december strijkt Fête du Champagne winterfestival neer in de Zuiveringshal op het Westergas (Groot! Mooi! Top!). Het idee: Elza (je weet wel, die van de Disneyfilm Frozen) goes bubbly. Het decor moet een sprookjesachtige worden, de perfecte aanloop naar de feestdagen. Er zijn meer dan 100 verschillende soorten Champagne, Crémant (mousserende wijn uit een ander gebied dan Champagne) en wijnen om te proeven. Een chique kerstmarkt champagne-stijl. Waar kunnen we tekenen?

Drie dagen ploppen, pret en proosten, ofwel de perfecte aanloop naar de feestdagen. Bezoekers  kunnen verdwalen in alles wat met Champagne, Crémant en wijn te maken heeft. De Amsterdamse Zuiveringshal wordt Frans, boers en een romantisch wintersprookje, dat is de belofte. Tickets voor Fête du Champagne kosten €15,- per stuk, inclusief een glas mousserende wijn en het coupe glas mag je mee naar huis nemen. O, en het is een bijzonder goed moment om je inkopen voor de feestdagen te doen, en dat tegen speciale eindejaarsprijzen. Extra fijn: de Champagnes worden thuis geleverd. Wat let je? De toegangsprijs? Onzin, want we mogen 5 x 2 kaarten weggeven! Of, als je een heel goed verhaal hebt: 2 x 5.

Wat je moet doen? Mailen naar info@bartsboekje.com en de winnaars ontvangen spoedig bericht!

Winactie is gesloten