20 december 2017, door Maartje

Winter is coming! Cadeautjestijd en dus tijd voor Witloft mini

20 december 2017, door Maartje

Winter is coming! Cadeautjestijd en dus tijd voor Witloft mini

Ja, we zijn hier gewoon nog steeds pro-Sinterklaas. 'Ons' feest dat je op vele manier kunt vieren. Pieten met vegen op de wangen vinden we een goed plan. En we mogen graag dobbelen, rijmen en cadeautjes uitpakken ja, dat ook. En met kerst doen we dat met liefde dunnetjes over. #noshame

Witloft

Witloft

Are you with us? Top. Mocht er in dat geval voor cadeau’s gekozen moeten worden, mogen we dan een duit in het zakje doen? Want het Nederlands-Zuid-Afrikaanse Witloft maakt prachtige, duurzame kook- en BBQ schorten van leer, en dat doen ze tegenwoordig ook voor de mini keukenprinsen en -prinsessen!

Te leuk deze kleine variant op het ruige schort van Witloft, en ideaal voor de minimensen die aan het kliederen gaan – herstel: meehelpen met – de (kerst)dis. Er zijn vijf verschillende varianten, inclusief een limited edition gouden versie (ook voor de grote mens en als combi-deal te verkrijgen). Kost je € 49,95 en ze gaan járen mee.

Of het nog leuker kan? Yup. De schorten, zowel groot als klein, kunnen gecustomized worden met een persoonlijk tekst. Willen we.

witloft