17 oktober 2017, door Maartje

WOMOM

17 oktober 2017, door Maartje

WOMOM

We mogen je er als moeder, of bijna moeder, graag op wijzen dat je dat niet alléén bent. Moeder dus. Je bent vooral ook gewoon jezelf, toch?

Side step: wat me doet denken aan een tip een vriendin die net moeder is geworden. Haar moeder gaf haar mee om haar man op het hart te drukken dat, als jij thuis komt, zij éérst een kus krijgt, dan pas de baby. Want voor je heet weet ziet manlief alleen nog maar kindlief en dat kan niet goed zijn voor je relatie. Eens. Afijn, dat terzijde

Waar hadden we het over? Juist. Kleren! Never not kleren. Dat was zo toen je nog niet zwanger of moeder was en dat blijft - lekker - zo. Vinden wij dan he. Weinig zo vreselijk als 'mommy' kleding, vooral de zwangerschapsvarianten. Enter het Duitse WOMOM, een label dat hier hetzelfde over denkt en gezellig kleding produceert voor moeders of niet-moeders.

Barts Boekje - womom 2

WOMOM in een notendop: motherhood in het achterhoofd, liefde voor kids voorop maar met een flinke fuck you mentaliteit alom. Just the way we like it. 

Dat uit zich in heerlijke pregger-proof truien en T-shirts en vooral heel veel fijne inspiratie over hoe deze te stylen op hun instagram-feed. Geen grote collectie, wel fijne samenwerkingen aan de lopende band en vooral limited edition collecties die weg zijn voor je het weet.

WOMOM