17 juli 2019, door Maartje

Zo vermaak je je kids in het vliegtuig: Storytel + JBL

17 juli 2019, door Maartje

Zo vermaak je je kids in het vliegtuig: Storytel + JBL

Er zijn mensen die zweren bij 'om het uur een cadeautje' om het kroost te vermaken in het vliegtuig. En ja hoor, wij behoren tot de groep die deze tip regelmatig mag geven. Plus volop lekkers mee in de handbagage, altijd goed voor de afleiding. Maar er is nog een manier: zet ze aan het lezen. Kunnen ze nog niet? Of nog niet zo goed? Geen probleem: Storytel, een abonnementservice voor luisterboeken, heeft namelijk een speciale Kids Mode waarmee kinderen vanaf 4 jaar zelf kunnen scrollen door de boekenlijst van hun keuze. En de allerkleinsten help je gewoon: zet ze een kleurige koptelefoon op (wij hebben die van JBL), liefst draadloos en voorzien van Bluetooth. Zo zap je namelijk op je eigen telefoon door de lijst van je kleintje.

Storytel.com/bartsboekje

Storytel.com/bartsboekje

We zijn hier op Barts Boekje HQ nogal tevreden over onze Storytel ontdekking. Zo tevreden dat we je een proefabonnement a 99 cent cadeau mogen doen, speciaal voor de zomervakantie. Elk moment opzegbaar, als je dat al zou willen, dus no strings attached. Leuk voor jezelf maar zeker ook voor de kids: Storytel heeft namelijk een Kids Mode die alle niet-voor-kleine-oogje-geschikt-zaken afschermt. En in combinatie met de vrolijke JBL koptelefoons is dat dus ideaal vakantiemateriaal.

De head phones zijn voorzien van Bluetooth zodat je op je eigen telefoon het luisterboek van je kleintje aan kunt zetten. Ze zijn draadloos en verkrijgbaar in de lekkerste snoepkleuren! Hier vind je ze.

En dan dus meteen een Storytel abonnement aanschaffen via www.storytel.com/bartsboekje