Nederland4 mei 2020, door Imara Milatz

De allerknapste virtual backgrounds voor Zoom

Nederland, 4 mei 2020, door Imara Milatz

De allerknapste virtual backgrounds voor Zoom

Wat 'het woord' van twenty twenty gaat worden? Geen idee ;-), maar 'Zoom' verdient alvast een tweede plaats. Wie komt er de dagen tegenwoordig niet al Zoomend door (inderdaad, daar mogen we best een werkwoord van maken)? Werk, ja, maar ook dat kan gezellig: met de mooiste, kunstige achtergronden. Dat is slim, want dan valt het niemand op dat je in geen tijden je haren hebt gewassen (iets met de no-poo challenge?), make-uploos door het binnen blijf leven gaat of zelfs die pyjama-day verlengd met een week. Hoef je, je niet eens half voor aan de kleden. Ha!

 

 

Artsy back drops - Coeberghs

Artsy back drops - Coeberghs

Nóg belangrijker: met de virtuele achtergronden hoef je niet te doen alsof je ‘eigen achtergrond’ netjes is. Geen gehaaste opruim sessie meer voor die ene Zoom call. De boel de boel laten, it is. Deze virtual backdrops, designed door Coeberghs bevriende ontwerpers, kunnen free of charge gedownload worden voor Zoom, Skype en zelfs Microsoft Teams doet mee. Go get ‘em!

Coeberghs

Beeld: Be yourself, everyone else is already taken – Antidote

Knap staaltje droom interieur - Westwing

Knap staaltje droom interieur - Westwing

Niks meer blurren, geen gekloot meer om het perfecte hoekje te zoeken. Niets meer van dat. Hopla een achtergrondje downloaden, even toevoegen aan ZOOM en klaar! Westwing helpt mee en de mooiste interieur achtergronden beschikbaar voor download. Van een wabi-sabi dinner tafel tot aan een Spaanse finca als back drop. Achtergronden variërend van tropische terrassen en tuinen tot een Kim Kardashian-beige living met ronde vormen…

Westwing