Nederland, Utrecht25 januari 2015, door Maartje

Key West Beachhouse, Utrecht

Nederland, Utrecht, 25 januari 2015, door Maartje

Key West Beachhouse, Utrecht

Centraal, want Utrecht, en reuze handig voor wanneer met de auto, want pal (en toch ook weer niet) naast de snelweg. En dus precies zo'n plek om met vrienden (al dan niet met kinderen) af te spreken die na de studie door heel Nederland zijn neergestreken. Klinkt nu nog niet voor iedereen heel aantrekkelijk maar het wordt beter, veel beter: het Key West Beachhouse staat namelijk aan het zandstrand dat bij de Haarrijnse Plas hoort.

Key West Beachhouse

Key West Beachhouse

In de zomer is het water zwembaar en het hele jaar door is het strandgevoel – ook al is het hartje Nederland – optimaal. Dankzij de brede veranda die uitkijkt op het strand en de plas en dankzij de gezellige strandtent die Key West Beachhouse is. De inrichting is, zoals het gros van de leukste strandtenten, industrieel cool: lange bar met toffe print, check. Industriele lampen, check.

Krijtbord, check. chesterfields, metalen barkrukken, een vintagestoelenratjetoe: check check check! Op het menu een gezellige charcuterieplank, burgers, surf & turf, een hele goede vegaoptie en uiteraard verse vis. Voor de mini-me is er een speciaal kindermenu (met voor, hoofd, na). Dus. Key West. Nu.