Engeland, Londen3 oktober 2019, door Michel + Renske

26 Grains, Londen

Engeland, Londen, 3 oktober 2019, door Michel + Renske

26 Grains, Londen

Lekker op alle fronten, dat is 26 Grains in Londen. Locatie, terras, wat er op je bord ligt. Om de hoek bij Covent Garden dus je komt er geheid langs. Je moet.

26 Grains, Londen

26 Grains, Londen

Hier zijn we enthousiast over ja en dat steken we niet onder stoelen of banken. Op steenworp afstand van Leicester Square en een keer koprollen van de leuke winkelstraat Carnaby Street vind je het lieve 26 Grains. Ja er staat een rij en ja je moet dus even wachten, maar nee je mag niet weggaan want eenmaal binnen ben je een blij mens. De koffie is zoals ‘ie heurt, ronduit perfect en precies wat je nodig hebt om je dag in London city mee te beginnen.

Het eten: een tien. We zijn in een gulle bui maar ze verdienen het. Doe je zelf een plezier en ga voor de sourdough toast with goat curd, met ingelegde druifjes en rozemarijn. Smaakt totaal anders dan het klinkt, vertrouw ons maar. Minder wild, maar net zo goed zijn de amandelcroissants en andere zoete baksels. En daarna doooor want London’s calling (check bijvoorbeeld winkelgebied Seven Dials vlakbij; fijn, fijner, fijnst)

PS. Ze hebben een kookboek. WIJ WILLEN DAT KOOKBOEK!

26 Grains