Nederland, Leeuwarden18 mei 2020, door Yfke Voorbij

4x ‘je wil het’ Airbnb’s in Leeuwarden

Nederland, Leeuwarden, 18 mei 2020, door Yfke Voorbij

4x ‘je wil het’ Airbnb’s in Leeuwarden

Op naar het Hoge Noorden en wel naar Leeuwarden. Is leuk. We verzamelden er een aantal van de knapste Airbnb's - perfect voor een nachtje of weekendje Ljouwert. Van ons, voor jou, de 'je wil het' Airbnb's van Frieslands finest op een rijtje.

 

 

Leeuwarden Stadswoning

Leeuwarden Stadswoning

Dit waanzinnige herenhuis uit 1600 ligt hartje Leeuwarden. De boel is compleet gerenoveerd en iedere verdieping, elk hoekje is even knap en stijlvol. Een lintje voor de badkamer, waar je onder een lichtkoepel staat te douchen. Dit fijne plekje is geschikt voor twee of drie personen, eventueel met baby want een bedje wordt zo bijgeschoven.

Leeuwarden Stadswoning

Stadslogement

Stadslogement

Op net zo’n toplocatie ligt dit plaatje van een stadslogement. Eigen keukentje binnen handbereik en een splinternieuwe badkamer. Alles spic en span, we like. Favoriete plekje: de windowseat. Lekker met ene kopje koffie uitkijken over het knusse Leeuwarden.

Stadslogement 

What’s happening in Leeuwarden? Lees hier: 25 x het leukste van Leeuwarden

Klein Stadslogement

Klein Stadslogement

Zusje van en net zo knap: het klein stadslogement. Ook met een eigen keukentje, badkamer, kingsize bed en net zo clean en fris ingericht. Oh en natuurlijk op dezelfde a-locatie. Parkeren doe je vlakbij in de parkeergarage.

Klein Stadslogement 

 

Nummer 100 Slapen op het water

Nummer 100 Slapen op het water

Denk je aan Friesland, dan denk je aan water. En aan schaatsen, maar dat is tenslotte op bevroren water, non? Logeren op deze woonark in Leeuwarden is een dikke tip. Binnen is de ark strak ingericht en brandschoon. Met een kwartiertje lopen ben je in het centrum en op zonnige dagen is het terrasje van de boot de enige plek waar je wilt zijn.

Nummer 100