Nederland1 december 2021, door Dewy Brandjes

Last minute verlanglijsten, surprise-onderdelen en gedichten printen? HP+ saves your 5 december!

Nederland, 1 december 2021, door Dewy Brandjes

Last minute verlanglijsten, surprise-onderdelen en gedichten printen? HP+ saves your 5 december!

De goedheiligman is nog maar net in het land en de telefoon staat al bomvol met foto's van de intocht. De kids die handenvol pepernoten in ontvangst nemen, vol overgave naar de Sint zwaaien en misschien zelfs op de foto staan met Piet. Het blijven van die fotomomenten. Hoe leuk zou het zijn als je ze ook eens uit zou printen? Met HP+ is het zo gepiept. Net als het printen van kleurplaten, verlanglijsten, surprise-onderdelen en die ieder jaar weer te lang uitgestelde sinterklaasgedichten.

hp+ slim printen

hp+ slim printen

Ken je dat moment dat je even snel iets moet printen – een verzendlabel, iets voor werk of dus dat last minute Sint gerelateerde papierwerk – en de printer doet het weer eens niet? Opstartproblemen, geen verbinding, wachtrij, inkt op… héél irritant. Daar hebben de mensen van HP iets slims op bedacht: HP+. Een printsysteem dat (echt waar) vooruit denkt zodat je printer veiliger, productiever, duurzamer én altijd gebruiksklaar is, en dat wil je! Hoe dat zit? Door een speciale technologie worden problemen met HP+ printers automatisch opgespoord, nog vóórdat ze vertraging veroorzaken. Terwijl jij dus nog even een kant-en-klaar gedicht van Sinterklaasgedichten.com (tip!) plukt, lost je printer zonder dat je het doorhebt alvast eventuele problemen op. Zo is je printer altijd ready when you are.

En als de inkt op is? Ha, ook dat zal je nooit meer gebeuren. Als je bijna zonder zit, geeft je printer namelijk een seintje aan HP, waardoor de juiste cartridges vervolgens automatisch bij je thuis worden bezorgd. En mocht je nog iets bij de Sint (of je werkgever) moeten declareren, dan kan dat ook super easy. Weg met dat enorme scanapparaat want met de Smart-app kun je via je telefoon meerdere bonnen in één keer tegelijk scannen en ook meteen bijsnijden en bewerken. Hoe HP+ slim is voor het milieu? Door cartridges te recyclen (minder plasticvervuiling) en door voor iedere pagina die je print bomen te planten of bossen te beschermen.

Wat je met alle tijd die je overhoud kunt doen, mag je zelf invullen. Een selectie van foto’s maken om uit te printen bijvoorbeeld, eens echt goed nadenken over een verlanglijst (een nieuwe printer misschien?), of dan toch dat gedicht een keer helemaal zelf maken?