Nederland10 april 2021, door Michel + Renske

Leukste vrolijkheid van Studio Wilderness – kaarten, posters en custom made liefs

Nederland, 10 april 2021, door Michel + Renske

Leukste vrolijkheid van Studio Wilderness – kaarten, posters en custom made liefs

Een beetje vrolijkheid en kleur kunnen we altijd (en nu misschien helemaal) wel gebruiken. Immer gerade aus naar Studio Wilderness dan, wat dat is me toch een gezellig nieuw merk. Zussen Josselin en Josette hadden zin in meer gezelligheid en dan vooral bij illustraties en typografie. Die liefde voor deze zaken zie je terug in Studio Wilderness.

 

Laten deze posters en kaarten van Studio Wilderness nou eens heel goed passen bij het duurzame (en mooie) speelgoed van MinMin Copenhagen!

Studio Wilderness

Studio Wilderness

Lijkt een droom, samen met je zus (en daarmee toch soort van wederhelft) een bedrijf runnen. Mooie dingen bedenken en uitwerken en it’s a dream come true. De dames werken er hard aan om alle vrolijkheid op papier te zetten en daarmee ook mensen blij te maken en de gemiddelde Nederlandse huizen wat op te fleuren. De posters zijn funky en voor ieder interieur toepasbaar. Denk aan een wereldkaart, maar ook een alfabetposter die je kinderkamer/huiskamer/wc/vul-zelf-wat-in helemaal opfleurt.

De illustraties en teksten zijn bedacht en handgemaakt door de dames zelf. Gewapend met ecoline, penselen en fineliners, brengen ze ieder idee van inspiratie tot concreet ontwerp. Custom made kunst is dus ook mogelijk (yes, yes, yes!).┬áDe kaarten vinden we enorm schattig, en ook belangrijk, hilarisch. Daarbij is elke kaart ook nog voorzien van een sluitsticker wat we echt top notch vinden en maakt zo’n verrassing via de postbode helemaal af.

Ook goed en nuttig om te vermelden; de meiden sourcen duurzaam papier en planten bomen terug voor de papierhoeveelheid die gebruikt wordt. Klinkt goed – en dat is het ook.

Allemaal kaartjes bestellen en mensen blij maken met een briefje via de post.

Studio Wilderness