15 juni 2020, door Michel + Renske

5x de leukste kids zonnebrilletjes

15 juni 2020, door Michel + Renske

5x de leukste kids zonnebrilletjes

Call us crazy maar een kek brilletje voor de kids als de zonnestralen schijnen, is naast goed ook gewoon enorm gezellig. Zeker als ze de leeftijd hebben bereikt dat ze 'm niet meer afgooien maar zelfs uit eigen wil om vragen om dat ding op de neus te zetten. Dat willen ze zeker met deze kekke brilletjes...

Izipizi

Izipizi

Uiteraard op de eerste plek, omdat het al een lange tijd een enorme kanjer is! De brillen komen in diverse monturen en in alle kleuren van de regenboog. Daarbij maken ze ze ook voor volwassenen dus twinnen zul je. De pootjes zijn super buigzaam dus gaan lang mee, zelfs als er mee gegooid en op gezeten wordt, dat vinden we ook wat waard.

Izipizi 

Grech & Co

Grech & Co

New kid on the block! En een razende new kid. Binnen 1,5 maand heeft het merk zich meer dan bekend gemaakt, wereldwijd. Wederom een merk welke goed nadenkt voor ze ergens aan beginnen: alles is gemaakt van gerecycled plastic, UV400 en goed voor leeftijd baby tot 10 jaar. Het grote verschil met de marktleider Izipizi is het grovere montuur en de grotere glazen. Wij vinden ze gezellig. Komen in 7 kleurtjes. Spaar ze allemaal!

Elle Porte

Elle Porte

Een van de redenen waarom kinderen mensen blij maken is wellicht deze enorm vrolijke zonnebril. Bloemvormige glazen, kan het leuker? er zijn vele copycats maar Milkminimalist verkoopt de enige echte en daarmee ook degene met kwaliteit. Verschillende kleurtjes en printjes!

Sons + Daughters

Sons + Daughters

Ja hier worden we blij van. Zover we weten kan je deze alleen bij eeuwige favourite smallable bestellen maar je wil het. Zie het als de meest uitgesproken van het rijtje. 70’s groen design, of hartjes bril, niks te gek alles gezellig. Knap lastig om te kiezen.

Little Indians

Little Indians

Kleding/ kids merk Little indians ging er ook aan geloven deze zomer. En dat hebben ze geweten, binnen een dag waren de brilletjes uitverkocht en was de pre-order gestart voor een nieuwe batch, hoppa. Deze brillen koop je voor je kroost in de leeftijd 3-6 jaar en heeft wat weg van het ronde design van Grech, echter hebben deze een wat transparantere look. Leopard Print anyone?