48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 17-01-2018
  • Kopenhagen

Acacia Kopenhagen

Acacia Kopenhagen

Er is alweer weer zo´n fantastisch Kopenhagen-paddenstoel van een horeca-zaak uit de grond geschoten en, mocht je nou in de buurt zijn, dan is-ie eigenlijk niet te missen: Acacia København. Maar je mag Acacia Kopenhagen zeggen hoor. Om blij van te worden. Acacia København is namelijk zo'n Scandinavie-meets-Londen-stijl-zaakje - je kent ze wel. Smaakvol in alle opzichten, grootstedelijk en toch toegankelijk. O, en veganistisch. Dat ook.

Barts-Boekje- Acacia

De veganistische bakkerij met lunch- en ontbijtplek serveert de meest lekkerste en gezonde gerechten. Die, zie de foto's, er ook nog eens beeldschoon uitzien. En opvallend verrassend zijn! Heb je bijvoorbeeld wel eens een bitternut squash pancake met homemade ginger ice cream op? Vast niet. Of neem de banaankaneel-wafels; daar gaat je hart toch sneller van kloppen?

Je kunt overigens niet alleen bij Acacia terecht voor een ontbijt of wafel, maar ook voor een lekkere risotto of hartige quiche. Anyways, Acacia is in Kopenhagen je niet te missen adres voor raw en veganistisch eten houdt. En voor je interieur cravings, laten we dat zeker ook niet vergeten.

x Debbie