10 november 2022, door Teun Tielen

Goedkoop de feestdagen door met de speelgoedlijn Mini Matters van Action

10 november 2022, door Teun Tielen

Goedkoop de feestdagen door met de speelgoedlijn Mini Matters van Action

Als je aan de Action denkt is 'goedkoop' waarschijnlijk het eerste wat in je opkomt. Snappen we, is zo. Maar wist je dat Action ook verschillende stappen zet op het gebied van duurzaamheid? Dat juichen we alleen maar toe! Voor hun eigen speelgoedlijn Mini Matters gebruiken ze bijvoorbeeld FSC-gecertificeerd hout en gerecyclede PET-flessen. En dus hoef je geen fortuin uit te geven aan een leuk cadeau voor de feestdagen. Met de dure decembermaand in het vooruitzicht komt dit goed uit.

 

Hout is goud

Hout is goud

Houten speelgoed is je beste vriend, gezien dit met een beetje geluk jarenlang mee gaat. Zo kunnen niet alleen je eigen mini’s, maar ook de mini’s die nog komen gaan er plezier van hebben. Kijk, dat is nog eens extra duurzaam. Hoewel het hartstikke lief en goed bedoeld is als je kinderen mee willen helpen in de keuken, kost het vaak meer tijd dan het bespaart. Action to the rescue. In de Mini Matters collectie vind je verschillende keukenaccessoires. Van een snijplank met fruit tot een hippe mintgroene broodrooster. Zo kunnen de kleintjes een handje in hun eigen keuken helpen tijdens het kerstdiner. Natuurlijk mogen ook de klassieke auto’s en doktersset niet ontbreken.

Mini en mooi

Mini en mooi

Hoewel Mini Matters is ontwikkeld voor kinderen tussen de 1 en de 8, vallen de looks ook bij volwassenen in de smaak. Als je je dan eindelijk hebt neergelegd bij het feit dat er overal in huis speelgoed rondzwerft, is dat stiekem toch mooi meegenomen. Naast houten speelgoed, bestaat de Mini Matters lijn uit verschillende pluche knuffels met vulling van gerecyclede PET-flessen. Enthousiast geworden? Ga dan snel naar een Action bij jou in de buurt om de items op je wishlist te scoren.

Action Mini Matters