10 oktober 2022, door Teun Tielen

Dingen die het leven als ouder nét wat makkelijker maken (spoiler alert: het UBED kindermatras!)

10 oktober 2022, door Teun Tielen

Dingen die het leven als ouder nét wat makkelijker maken (spoiler alert: het UBED kindermatras!)

Het leven van ouders gaat niet alleen maar over rozen. Helemaal niet zelfs. Eerder over plas, poep, pies en kots. Inderdaad, de full package. Niet getreurd, ook dat gaat ooit voorbij. Tot die tijd is het even bikkelen, en natuurlijk is een slimme meid/vent altijd voorbereid. Dat hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, want kleine dingen kunnen al een groot verschil maken. Een paar dingen die the parent life naar een hoger niveau tillen en het leven als ouder nét wat makkelijker maken, met als tip van de dag het circulaire én volledig wasbare UBED kindermatras. Geen gedoe met doekjes, maar gewoon de wasmachine in. Handig? Ja. Meer weten? Ja!

 

Het matras van je dromen

Het matras van je dromen

Iedereen slaapt het liefst de hele nacht goed door, lekker dromen en doezelen. De nachtmerrie van midden in de nacht gewekt worden om vervolgens het kletsnatte bed van je nageslacht te verschonen is nou eenmaal niet het meest glamoureuze aspect van het ouderschap. Je warme nest uit, beddengoed afhalen, verschonen, je bent er best even zoet mee. Met een beetje pech is ook het matras niet droog gebleven, en laat die nou net niet in de wasmachine passen. Hah, of toch wel. De UBED kids is een kindermatras dat helemaal schoon te maken is. De hoes kan gewoon in de wasmachine en de kern kan worden uitgespoeld onder de douche. Doordat deze niet van schuim is gemaakt droogt de stof lekker snel en wordt vlekvorming voorkomen. Say no more tegen smoezelige plekken.

De voordelen van een UBED kindermatras

De voordelen van een UBED kindermatras

Naast wasbaar (hiep hoi) is het matras ademend. De kern van het matras heeft namelijk een open 3D structuur die de ademhaling en de afgifte van warmte in de nacht ondersteund. Lekker fijn en fris dus. Wil je nóg meer lucht doorlaten, gebruik dan een linnen hoeslaken. Als je kind op het punt komt waarop ‘ie ervan overtuigd is dat het écht tijd wordt voor een grote mensen bed (geloof ons, dat komt sneller dan je denkt) is het natuurlijk ook tijd voor een nieuw matras. De oude kinderversie kun je inleveren bij UBED voor een waardebon die je kunt gebruiken om een groter exemplaar aan te schaffen. Goed om te weten is dat alle matrassen die worden ingeleverd worden gerecycled tot nieuwe matrassen, wel zo duurzaam.

UBED

 

Meer easy does it

Meer easy does it

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Investeren in basics die je toch wel nodig hebt, loont. Matten bijvoorbeeld. Van placemats tot speelmatten en vloermatten: ze zijn niet aan te slepen en liggen door het hele huis. Een autospeelkleed is reuzeleuk voor in de speelkamer, maar doet niet veel goeds voor je interieur. De matten van Eeveve doen dat wél. Ze beschermen je vloer, zien er gezellig uit en zijn makkelijk schoon te houden. Zo zien we het graag.

Natuurlijk mag onze andere all time favourite niet ontbreken. We hebben het over de Tripp Trapp. Echt zo’n stoel die niet kapot te krijgen is en daardoor jarenlang meegaat. Om af te sluiten nog een inkopper. Voor het slapen gaan een verhaaltje en de nacht kan niet meer stuk. Zélfs niet als er in bed wordt geplast.