28 december 2021, door Nina van Hilst

Mooie regenkleding voor kinderen

28 december 2021, door Nina van Hilst

Mooie regenkleding voor kinderen

'There's no such thing as bad weather, only unsuitable clothing' is een uitspraak waar we het zo mee eens zijn. En dat geldt ook voor kleintjes die - weer of geen weer - graag naar buiten willen. Een goede regenjas, een regenpak of een regenponcho verandert je game. Regenlaarsjes - we verzamelden de leukste - eronder en gaan. Laat die regen maar komen met deze gezellige regenkleding voor kindjes.

 

Als het buiten nu echt niet te doen is, hebben we ook nog allerhande tips om het binnen fijn te maken.

Rainkiss

Rainkiss

Soms wil je makkelijk en snel. Als er plots een regenbui losbreekt of wanneer je mini ophaalt van school en het vlug even regenproof moet zijn. Niets is er zo makkelijk als een poncho. Over het hoofd ermee en gaan. Rainkiss maakt vrolijke regenponcho’s voor volwassenen en kids van recycled polyester. De produceermethode van Rainkiss gebruikt minder energie, behoeft geen nieuwe petroleum (waar polyester van wordt gemaakt) en haalt PET-flessen van de afvalstapel. Al dat goeds wordt gegoten in een vrolijke regenponcho met stoere en kleurrijke dessins. De poncho’s zijn er voor kindjes van 100-120 cm en 120-160 cm.

Rainkiss

"

Ook mama en papa mogen droog de regen in met deze stijlvolle en functionele regenjassen.

"

Faire Child

Faire Child

The real deal wat regenoveralls betreft en een kleine rib uit je lijf, maar dan heb je wel echt een pak om van te houden. Faire Child maakt prachtige, klassieke regenjassen en overalls om droog mee buiten te spelen. Het merk heeft verschillende modellen jassen en broeken. Van regenbroek tot overall en van anorak tot knielange jas, welke allemaal verkrijgbaar zijn in de mooiste mat kleuren. En wanneer je het pak twee maten te groot besteld, ben je de komende jaren voorzien en valt die prijs best wel mee.

Faire Child

Celavi

Celavi

Het Deense merk Celavi houdt onze kindjes ook droog. Het merk is wellicht wat meer standaard, maar de kleuren en modellen zijn gewoon goed. De regenjassen, regenbroeken en regenoveralls zijn verkrijgbaar in verschillende unikleuren of met printjes en met een regenbroek voor €28 vinden we de prijs heel schappelijk. Doordat het bij verschillende winkels in Nederland – waaronder Zalando – verkrijgbaar is, haal je het merk makkelijk in huis. Nu is het alleen nog een kwestie van een keuze maken tussen de modellen en kleuren. Een overall met lange mouwen of toch met bretels? En okergeel, donkerblauw of toch mauve? Keuzes, keuzes.

Celavi