Marokko, Afrika (continent)12 januari 2024, door Jip Groot

Een parel onder de tentenkampen in Marokko: Agafay Luxury camp Marrakech

Marokko, Afrika (continent), 12 januari 2024, door Jip Groot

Een parel onder de tentenkampen in Marokko: Agafay Luxury camp Marrakech

Je voelt je de koning te rijk bij Agafay Luxery camp in Marrakech. Dit luxe tentenkamp ligt op veertig minuten afstand van Marrakech, in woestijnkamp Agafay. Je kunt er slapen in een van de twintig tenten, eten en drinken in het daarbij gelegen restaurant, gebruik maken van de wellness, zwemmen in een van de twee baden of gaan voor de full experience.  

Agafay Luxury camp

Agafay Luxury camp

Met uitzicht op de bergen en de rivier, een buitenbad dat het hele jaar door geopend is, spafaciliteiten en wellnessarrangementen, zit je hier goed. Je hebt gratis WiFi, toegang tot een terras en gratis privéparkeergelegenheid. Daarnaast beschikt deze locatie over een 24-uursreceptie en 24-uursbeveiliging. In de luxe tent word je voorzien van handdoeken en beddengoed. Verder is er airconditioning, verwarming en een eigen badkamer. Last but not least, kun je er continentaal en vegetarisch ontbijten, wat ook op de kamer mogelijk is. Klinkt dit niet als muziek in de oren?

Agafay Luxury camp

Agafay Luxury camp

Deze hotspot heeft ook een gezinsvriendelijk restaurant, geopend voor diner, lunch, brunch en cocktails. Van plan om met de hele bende te komen? Dat kan, voor de kleine koters is er een kinderzwembad. Genoeg over deze stek, je bent tenslotte niet voor niks naar het ó zo mooie Marrakesh afgereisd. In de omgeving kun je goed wandelen en fietsen, en bij de accommodatie zijn fietsen te huur. De Menara-tuinen vind je op 36 km van Agafay Luxury camp, en Djemaa El Fna, een centraal plein in de stad Marrakech, ligt op 38 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Marrakech-Menara, 33 km verderop. Tegen een kleine vergoeding biedt de luxe tent een luchthavenshuttle. Komt dat even goed uit. Voor de avonturiers onder ons, ook genoeg te doen. Maak een kamelentocht of ga voor de quad bike tour. Even gek doen? Ook dat is mogelijk. Maak een ballonvaart over Marrakech. Geen verkeerde stek dit, al zeggen we het zelf.

Bekijk en/of boek Agafay Luxury camp Marrakech