12 februari 2024, door Maartje

De AI bloemist – dé uitkomst met Valentijnsdag

12 februari 2024, door Maartje

De AI bloemist – dé uitkomst met Valentijnsdag

Valentijnsdag veel te commercieel? Misschien wel, op sommige vlakken. Een romantisch etentje, of een bos bloemen te cliché voor Valentijn? Nou nee! 14 februari (en alle dagen erom heen eigenlijk ook) is een mooi moment om te laten zien dat je je liefste ook met een klein, lief cadeau kunt verrassen. Een bos bloemen is juist áltijd een goed idee (ooit wel eens iemand meegemaakt die niet blij werd van een mooie bos bloemen? Juist), en bovendien voor iedereen.

 

En dan komt het vraagstuk: maar welke bloemen dan? In comes dit nieuwe topconcept van het Bloemenbureau Holland: De AI bloemist. Sorry? Ja, de artificiële intelligentie bloemist. Uit onderzoek blijkt dat veel Nederlanders een gewone bos bloemen niet speciaal genoeg vinden. Althans, niet voor Valentijnsdag. Mis! Zo vinden wij, en zo vindt Bloemenbureau Holland. Bloemen hebben juist de kracht om iemands persoonlijkheid te symboliseren, en er is een bos bloemen voor vrijwel ieders portemonnee. En dus kun je vanaf nu met behulp van de AI bloemist een boeket samenstellen mét een diepere, persoonlijke betekenis.

Hoe werkt de AI Bloemist tool?

Hoe werkt de AI Bloemist tool?

Simpel: ga naar aibloemist.mooiwatbloemendoen.nl, vul de karakteristieken in van je partner of crush, vervolgens het type bericht dat je wil sturen (spannend, grappig of sensueel bijvoorbeeld), en verras je partner, stiekeme liefde of iemand anders die je lief hebt door een prachtig, op maat gemaakt boeket én boodschap. De bloemen kun je, via dezelfde tool, bestellen bij je lokale bloemist, of via Fleurop.nl: nog steeds alles binnen één razendsnelle tool. Kies klein, middel of groot en klaar ben je.