Bonaire26 januari 2024, door Nikki Nederhorst

Boutique Hotel Wanapa, Bonaire

Bonaire, 26 januari 2024, door Nikki Nederhorst

Boutique Hotel Wanapa, Bonaire

Geniet, ontsnap en kom tot rust met een drankje bij het zwembad van Boutique Hotel Wanapa. Het exclusieve hotel is alleen gericht op gasten van 14 jaar en ouder, dus alle rust vind je hier zeker. Je bent op slechts vijf minuten rijden van de zee en meer heb je eigenlijk niet nodig bij zo'n luiervakantie. Op naar Bonaire, op naar Boutique Hotel Wanapa.

 

Boutique Hotel Wanapa, Bonaire

Boutique Hotel Wanapa, Bonaire

De kamers: een vrij belangrijk onderdeel van het uitzoeken van een verblijf. Hier zit je wel goed: de kamers hebben een tropische uitstraling en elke kamer is (gelukkig) uniek ingericht. Wat ze wel gemeen hebben? Airconditioning en plafondventilatoren, wat je wel kunt gebruiken met temperaturen van 30+ graden.

 

Restaurant Wanapa

Restaurant Wanapa

Nou, wat een feest. Twee vliegen in één klap. Het hotel heeft namelijk ook een eigen restaurant – mega handig. Het menu heeft speciale prijzen. Het 4-gangenmenu is $65 en het 5-gangenmenu is $75. Het restaurant is ook geopend voor ontbijt en voor hotelgasten wordt vijf dagen per week een verrassingsmenu samengesteld. Natuurlijk zijn ook gasten buiten het hotel welkom om van het reguliere menu te genieten!

 

Bekijk en/of boek Hotel Wanapa