• 15 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
15 July 2018
  • 11-04-2017
  • Bali

Alchemy Bali

Alchemy Bali

Evengoed niet te missen op Bali: Alchemy. De knappe loeistrakke zaak zit pal naast 1/15, om de hoek van Potatohead & Katamama hotel. Lees: AANRADERS. En wel aanraders van de fancy kind. Wat ook geldt voor het onderwerp van gesprek: Alchemy. Bij de zaak in een prachtige houten boardwalk - waar nog een paar heel fijne winkels zitten - haal je uit de koelkastmuur sapjes, the fancy kind. En de gezonde kind, uiteraard, want Bali. In de zwarte flesjes alles en alleen alkes van het eiland. En ja, dat is ook nog eens lekker.

barts-boekje-Alchemie Bali

In het kort is Alchemy Bali's eerste 100% raw vegan cafe & juice bar, organic health food store, and holistic clinic. Of zoals Barts Buddy op Bali zegt: teringlekker eten en dito sapjes (alles mega gezond ook) en nóg lekkerdere raw/vegan chocolaatjes. Dat dus. O, en er zit ook een vestiging in Ubud. Ook fijn. Alchemy