4 april 2023, door Michel + Renske

De leukste alfabetposters voor de mini’s

4 april 2023, door Michel + Renske

De leukste alfabetposters voor de mini’s

Niks leukers (of leerzamer, laten we dat aspect ook niet vergeten) dan een alfabetposter voor de kleintjes. Op de kamer, in de speelhoek: overal is er wel een plekje voor te verzinnen. Ondertussen worden de kids er enthousiast van want het zijn leuke tekeningetjes en ze worden er ook nog een stukje slimmer van bij het leren van Aap, Noot, Mies in moderne variant. Hier is ie dan, lijstje der lijsten van de allerleukste (vinden wij dan he!):

LoeLoe Creations

LoeLoe Creations

Anno 2023 is Loetje van LoeLoe Creations al meer dan twee jaar aan de bak. Alléén geboortekaartjes doet ze allang niet meer (al vindt ze die stiekem nog wel het leukst). Je kunt er nu ook terecht voor alfabetposters, menukaarten, portretten, schilderijen van je huis en ja, eigenlijk van alles wel!

Naast illustraties op maat heeft LoeLoe Creations ook een webshop. Hier vind je kaarten, verjaardagkalenders, verschillende posters (waaronder de dieren alfabetposter) en een kraamcadeau-set. Allemaal van eigen hand en met aquarel illustraties. Fan zijn we van de alfabetposter: een vrolijke en educatieve poster met dieren van A tot Z waarmee je samen met je kindje niet alleen het alfabet leert, maar ook allerlei bijzondere dieren ontdekt. En staat ook nog eens tof aan de muur!

Meer over LoeLoe Creations

Studio Anna Cornelia

Studio Anna Cornelia

Deze mag niet in het rijtje ontbreken. Hij heet niet voor niks ‘wegdroomposter’ Een poster waarbij je terecht komt in een andere wereld als je kijkt naar deze heerlijke plaat. Quiche en palmbomen in plaats van de gebruikelijke woorden op zo’n poster. Gevorderd stadium noemen we ‘m. Lekker sfeertje door de zachte pasteltinten. Goed werk weer Anna.

Anna Cornelia

 

 

Fleur des Fleurs

Fleur des Fleurs

De koningin van de tekeningen met beestjes is Fleur! En de ABC-posters mogen dan ook niet ontbreken. Maakt elke kinderkamer compleet. Een witte muur met een leuke poster erop is de formule voor een blij kind. Ook extra leuk met een oldschool touw eraan en houten onder- en bovenkant. Alleen een spijker nodig en tadaa!

Fleur des fleurs

 

Hiyoko Imai

Hiyoko Imai

Lekkere minimal style is deze. Maar wel een hele gezellige. Geen A van aap maar de A van abrikoos. De perfecte poster voor een wat rustiger kamertje of hoekje in huis. Te koop via Repose Amsterdam. Wat op zichzelf ook alweer een enorme tip is!

Hiyoko Imai

Petit Monkey

Petit Monkey

Vrolijk, kleurig en daardoor mega gezellig zijn de posters van Petit Monkey. Eigenlijk is alles leuk wat van Petit Monkey komt maar de posters zijn een must voor iedere kleurige kamer.

Petit Monkey

Konges Slojd

Konges Slojd

Lekker oldschool die Konges. Nude tinten en ouderwetse tekeningen met sierletters en gedetailleerde lijntjes. Houten lijst eromheen en klaar is kees!

Studio Wilderness

Studio Wilderness

Het prachtige nieuwe bedrijf van Josselin (die je kent van de prachtige tekeningen) en haar heerlijk sierlijke lettertype. En die zie je allebei terug in haar alfabet. Prachtig dier, mooie zwarte letter; laat dat maar shinen aan je muur.

Studio Wilderniss