4 april 2021, door Michel + Renske

De leukste alfabetposters voor de mini’s

4 april 2021, door Michel + Renske

De leukste alfabetposters voor de mini’s

Niks leukers (of leerzamer, laten we dat aspect ook niet vergeten) dan een alfabetposter voor de kleintjes. Op de kamer, in de speelhoek: overal is er wel een plekje voor te verzinnen. Ondertussen worden de kids er enthousiast van want het zijn leuke tekeningetjes en ze worden er ook nog een stukje slimmer van bij het leren van Aap, Noot, Mies in moderne variant. Hier is ie dan, lijstje der lijsten van de allerleukste (vinden wij dan he!):

Studio Anna Cornelia

Studio Anna Cornelia

Deze mag niet in het rijtje ontbreken. Hij heet niet voor niks ‘wegdroomposter’ Een poster waarbij je terecht komt in een andere wereld als je kijkt naar deze heerlijke plaat. Quiche en palmbomen in plaats van de gebruikelijke woorden op zo’n poster. Gevorderd stadium noemen we ‘m. Lekker sfeertje door de zachte pasteltinten. Goed werk weer Anna.

Anna Cornelia

 

 

Fleur des Fleurs

Fleur des Fleurs

De koningin van de tekeningen met beestjes is Fleur! En de ABC-posters mogen dan ook niet ontbreken. Maakt elke kinderkamer compleet. Een witte muur met een leuke poster erop is de formule voor een blij kind. Ook extra leuk met een oldschool touw eraan en houten onder- en bovenkant. Alleen een spijker nodig en tadaa!

Fleur des fleurs

 

Hiyoko Imai

Hiyoko Imai

Lekkere minimal style is deze. Maar wel een hele gezellige. Geen A van aap maar de A van abrikoos. De perfecte poster voor een wat rustiger kamertje of hoekje in huis. Te koop via Repose Amsterdam. Wat op zichzelf ook alweer een enorme tip is!

Hiyoko Imai

Petit Monkey

Petit Monkey

Vrolijk, kleurig en daardoor mega gezellig zijn de posters van Petit Monkey. Eigenlijk is alles leuk wat van Petit Monkey komt maar de posters zijn een must voor iedere kleurige kamer.

Petit Monkey

Konges Slojd

Konges Slojd

Lekker oldschool die Konges. Nude tinten en ouderwetse tekeningen met sierletters en gedetailleerde lijntjes. Houten lijst eromheen en klaar is kees!

Studio Wilderness

Studio Wilderness

Het prachtige nieuwe bedrijf van Josselin (die je kent van de prachtige tekeningen) en haar heerlijk sierlijke lettertype. En die zie je allebei terug in haar alfabet. Prachtig dier, mooie zwarte letter; laat dat maar shinen aan je muur.

Studio Wilderniss