10 maart 2021, door Barts Boekje

For You: een online platform voor happy kids

10 maart 2021, door Barts Boekje

For You: een online platform voor happy kids

De online community FOR YOU is vorige week gelanceerd. FOR YOU is een platform voor kids waar op een speelse en creatieve manier een positieve mindset wordt overgebracht. Dagelijkse self-care om het beste uit onze kiddo’s te halen door fantasierijke posters, boeken, postcards en games. FOR YOU wil kinderen aanmoedigen om iedere dag vriendelijk voor zichzelf, voor elkaar, maar ook voor de planeet te zijn.

For You

For You

FOR YOU wil kinderen aanmoedigen om problemen op te lossen, dromen te volgen en angsten te overwinnen. Dit alles vanuit de verhalen en avonturen van een stel grappige krachtdieren, namelijk George de schildpad en zijn vriendjes Ted de rat, Sage de uil en Ruby de octopus.

Op de FOR YOU website is net het eerste product gelanceerd in de vorm van een mooie poster met prachtig artwork, waarop de 4 vriendjes worden geïntroduceerd en afgebeeld. Op deze poster worden 10 wijze ‘good vibes good life’ lessen vermeld die onze kids zich voor eens en voor altijd in hun oren mogen knopen. Wijsheden als “vergelijk jezelf nooit met anderen”, “wees nooit bang om nee of ja te zeggen” en “geef je dromen nooit op” kun je er niet vroeg genoeg inkrijgen volgens initiatiefneemster en fotografe Linda Wit. We kennen haar o.a. van haar hidden fairytale Casa Blanco, een idyllische agroturismo vlakbij het dorpje San Mateo in het rustige noordwesten van Ibiza.

It’s ok to dream bigger dreams now.

Het idee voor FOR YOU ontstond nadat Linda een tijdje met zichzelf aan het worstelen was en uiteindelijk besefte dat het leven haar hierdoor zo veel mooie en wijze lessen had geleerd, dat ze besloot dit als cadeau te zien. Ze koos ervoor om meer vanuit haar hart te gaan leven en oude patronen die haar en haar gezin niet langer ten goede kwamen los te laten. Tijdens deze reis deelde ze haar inzichten met haar kids. Met de tools die ze ook zelf gebruikte, kon ze hen leren hoe ze vanuit hun hart keuzes kunnen maken en grenzeloos kunnen denken en dromen. Linda besloot dat ze deze wijsheid niet alleen met haar eigen kids wilde delen, maar het liefst met zo veel mogelijk kinderen. En zo ontstond de website FOR YOU!

 

De posters zijn daarom in 4 verschillende talen verkrijgbaar.  De website  zal op korte termijn meerdere originele producten lanceren, van postcards met daily mantra’s en kinder journals, tot voorleesboeken en kindness games. Zelfs zonder kids een dikke vette aanrader, want het zijn wat ons betreft niet enkel de kinderoren waarin nog wel het een en ander geknoopt mag worden…