10 september 2020, door Margaux van der Mieden

Steun de All For 1-campagne van The Hoxton en win een overnachting!

10 september 2020, door Margaux van der Mieden

Steun de All For 1-campagne van The Hoxton en win een overnachting!

We love The Hoxton en we love iets bijdragen aan de wereld. Laat The Hoxton nu een wereldwijd initiatief regelen die organisaties rondom Mentale Gezondheid steunen met een 1 euro kamer loterij inzamelingsactie. Dat lees je goed. Je kunt een kamer winnen voor maar 1 euro! En meteen het goede doel steunen. Win-win. Dit initiatief organiseren ze nu voor het eerst in Nederland (in Engeland is het al een tijdje een hele terechte hit). Alle opbrengsten gaan naar partners voor geestelijke gezondheid om vooral tijdens deze pandemie ondersteuning te bieden. Een mooi initiatief vinden wij!

 

The Hoxton

The Hoxton

The Hoxton is geïnspireerd door de diversiteit en originaliteit die opgepikt worden van de straten rondom de hotels. Zo blazen ze nieuw leven in oude gebouwen en verlaten parkeergarages om de omgeving wat moois te bieden.

Eenmaal een voet over de drempel en je waant je in een drukke huiskamer. De lobby’s van de hotels zijn daarom ook niet voor niets het kloppend hart van The Hoxton. Overal vind je zithoekjes, parketvloeren alsof je in een oud landhuis bent, gedecoreerd met lokale kunst en design. En het allerleukste: de locals gaan er zelf dolgraag heen om een kop koffie te drinken, lunchen of dineren.

 

All For 1 Initiatief

All For 1 Initiatief

Doordat The Hoxton zo veel bezig is met hun omgeving hebben ze bedacht om iets terug te doen. Good Neighbours. Dit initiatief is opgezet om projecten in hun buurten te ondersteunen. Zo organiseren ze The good brunch, dat zijn een paar regelmatig georganiseerde  gemeenschapsbrunches en de 1 euro kamerverkoop. Hoe leuk!

Dit laatste initiatief is nu ook in Nederland gestart! We leggen het je kort uit. Met een donatie  van 1 euro kan je kans maken op 1 van de 1000 kamers in een hotel van The Hoxton van over de wereld (Whaatt?? Ja echt!). Waar gaat dat ingezamelde geld naartoe? Nou, het ingezamelde geld voor The Hoxtox Amsterdam gaat naar OpenUp. En wat is OpenUp? Een organisatie die er in gelooft dat professionele hulp toegankelijk moet zijn voor iedereen. En deze 1 euro donaties kan OpenUp gratis consults bieden aan mensen die het nodig hebben. Zeker in tijden van Corona hebben meer mensen dat nodig.

 

 

 

 

More more more

More more more

Als onderdeel van de All for 1 campagne werkt The Hoxton ook samen met de slaap-app Sleep Cycle om Sleep Week te lanceren, deze loopt van 21-25 september. Een goede nachtrust helpt bij een gezonde geest en daarom biedt The Hoxton tijdens deze week een paar kamers aan, genaamd ‘diepe slaap’-kamers voor 75 euro (Say what?). Dat is niet alles, hier kan je meten hoe goed je slaap was door de Sleep Cycle-app te gebruiken in je kamer. Hier komt het leukste deel: als je lekker hebt geslapen gaat de 75 euro naar de Mentale Gezondheid partner van het hotel. Heb je niet lekker geslapen? No worries, krijg je gewoon je geld terug en kan je altijd nog doneren.

 

Om nog één stapje verder in te gaan op de mentale gezondheid heeft The Hoxton samen met de kunstenaar Naomi Edmondson van Survival Techniques gezorgd dat haar opbeurende boodschappen in alle hotels te zien zijn. Haar raamschilderingen zijn in The Hoxton in Amsterdam te zien! We moeten het met deze serious talk, natuurlijk ook luchtig houden.

 

Doneer hier en steun The Hoxton en zijn partners met dit mooie initiatief! Wees snel want je kan nu nog doneren en deelnemen om zo’n prachtige kamer te ‘winnen’ tot 16 september! enne 1 euro vind je gewoon weer op straat 😉