Nederland, Amsterdam9 september 2020, door Margaux van der Mieden

Niet te missen: de eerste bloemen en planten fiets drive-thru in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 9 september 2020, door Margaux van der Mieden

Niet te missen: de eerste bloemen en planten fiets drive-thru in Amsterdam

Corona laat ons niet knuffelen en dat is ok maar wel potverdier-ongezellig zeg hoor hé. Daar hebben Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl iets op bedacht: van 17 september t/m 19 september komt er op ‘t hofje van de Singelkerk, gelegen aan de Herengracht 431 in Amsterdam een heuse bloemen en planten fiets drive-thru. Jahaaa je hoort het goed: een fiets drive-thru. Team Bart is door het dolle heen want we houden van fietsen en we houden van bloemen en planten. It's the perfect combo! 

 

bloemen en planten fiets drive-thru Amsterdam

bloemen en planten fiets drive-thru Amsterdam

Verwacht geen gewone bos bloemen of een normale plant.. Ben jij mal. Nee, alle bloemen en planten ‘staan’ voor iets. iets groters. Iets mooier. En ie bloemen en planten van het seizoen met de mooiste verhalen kregen een plekje bij de bloemen en planten fiets drive-thru.

Aan de hand van wat je eigenlijk wil vertellen kun je je bossie kiezen en meteen naar huis fietsen. De originele namen geven subtiel weg welke betekenis er achter het groen verscholen zit. Je hebt bijvoorbeeld ‘The Bodygard’ plant, voor biedt natuurlijke bescherming in je huis. Wil je gaan voor kracht en sympathie? Dan fiets je weg met het ‘Stay Strong (Wo)Man-boeket’. Het belangrijkste: een bos bloemen, daar maak je iedereen gelukkig mee en zeker in deze onzekere tijden.

Om nog maar even in de sferen van wel liefde, niet knuffelen’ te blijven hangen: je ‘betaald’ je bos of plant met een zogenoemde social share. Roep je je vrienden op om ook een betekenisvol boeket te komen halen – that’s all. Daarmee help je mee de afstand met wat schoonheid te vullen!

Wij zijn zeker fan van dit mooie in initiatief en hopelijk zien we je daar.