Nederland1 december 2022, door Gili Papier

All-time Favourites tassen: Dutch design waar echt álles in past (maar echt alles)

Nederland, 1 december 2022, door Gili Papier

All-time Favourites tassen: Dutch design waar echt álles in past (maar echt alles)

Wie kent het niet... Na werk nog even door naar de sportschool, vervolgens met vrienden toch nog even het café of restaurant in en, oké oké oké, het zou kunnen dat we daarna ook nog wel eens ergens zijn blijven overnachten... Hoe voorkom je dat je als een pakezel met tien verschillende kleine (vaak niet zulke mooie) tassen aan het slepen bent? Simpel: zorg dat je te allen tijde die ene knappe, ruime (lees: enorme) tas bij je hebt, die ook prima kan als-ie niet ramvol zit. O? Die zoek je al jaren? Ain't no more! Check de tassen van All-time Favourites maar eens. Gedaan? Told you so!

 

Altijd en eeuwig op zoek naar de perfecte tas voor ieder moment. Ja toch? We feel you. Lastig, want die geinige linnen tasjes volstaan niet, een plastic shopper willen we for obvious reasons niet (lelijk + totaal niet duurzaam, mocht je het je afvragen) en de gemiddelde mom-bag is toch echt niet groot genoeg. In comes All-time Favourites, een van oorsprong Nederlands tassenlabel (dat nu furore maakt in Barcelona) dat ons (eeuwige alles-mee-slepende) leven niet alleen handiger, maar vooral ook een stuk aantrekkelijker maakt. Sjouwen in stijl, noemen we dat. Op reis, van school naar hockeyclub en van boodschap naar yoga...

 

All-time Favourites tassen

All-time Favourites tassen

Zet maar op je verlanglijst, die ATF-tas. Voor je verjaardag of holiday season. Een multifunctionele tas (of set) die overal mee naartoe kan is namelijk precies zo’n altijd-goed-cadeau (en met de kerstvakantie in aantocht is dit de perfecte reistas, cabin approved uiteraard).

Dan moeten we de bron van al dit enthousiasme natuurlijk ook even toelichten: All-time Favourites tassen zijn namelijk:

  • OERsterk, hufterproof en gaan echt jarenlang mee (tried and tested!).
  • Ze worden zoveel mogelijk van duurzame materialen gemaakt, zoals vegan leer.
  • De grote tassen hebben een rits, halleluja! Eindelijk de perfecte strand- en reistas waar niks uitvalt en geheel pick pocket proof is. 
  • De shocking pink binnenkant is vrolijk. We houden van vrolijk.
  • Je vouwt ze gemakkelijk op en dat is handiger dan je misschien denkt.
  • Ze zijn licht (van gewicht)!
  • En last but not least hebben ze handige ‘hacks‘, zoals een koordje waar je je sleutels of matching bag-in-bag aan kunt klikken.

De limited editions, waarvoor geldt op=op, zijn de CITY BAGS, genoemd naar verschillende coole steden in de wereld. Denk aan: St. Moritz, Copenhagen of Barcelona.

En jup, de keuze is reuze: de collectie bestaat uit tijdloze prints, van classics (de vaste collectie) genaamd de big 5, waarbij je kunt kiezen uit een python, luipaard, zebra, camouflage of zwart croco design, tot aan een aantal wisselende en om te smullen limited editions.

De ATFs komen in vier maten: grote shopper, kleine shopper, XS shopper en toilettas/bag-in-bag. Voor alle liefhebbers van setjes. Wil je helemaal in stijl op het strand verschijnen? Dan zijn er ook nog bijpassende strandlakens. Laat die (winterzon)vakantie nu maar komen.

Nieuwsgierig? Hier vind je al die heerlijke All-time Favourites tassen. You’re welcome.