Nederland, Amsterdam16 november 2022, door Yfke Voorbij

Bartventskalender 17 november 2022: win een tegoedbon van €250,- van POM Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 16 november 2022, door Yfke Voorbij

Bartventskalender 17 november 2022: win een tegoedbon van €250,- van POM Amsterdam

Glitteren maar! Misschien herinneren jullie het nog wel van vorig jaar: de geweldige glitterpakken van POM Amsterdam. Niet? Ook goed, maar dan extra opletten want POM Amsterdam heeft weer een knallende nieuwe collectie voor de feestdagen: The Festive Collection. Een kleurige jurk, een glitterbroek of een mooie kimono: je kunt van alles kiezen als je vandaag wint. Dus voor alle Gemma Glitters onder ons: leef je uit deze feestdagen!

 

Zussen Liesbeth en Violet Lotgering zijn POM Amsterdam. Ze maken kwalitatief hoogwaardige kleding vanuit het achterliggend motto: ‘dare to be colourful’. En dat zie je hoor. De collecties ontwerpen de zussen zelf en je kunt zien waar ze van houden: contrasterende kleuren, uitgesproken prints en natuurlijke stoffen. En glitterpakken! Je begrijpt, we zijn fan.

 

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Win, win, win! Van glitters, bloemenprint tot casual chique pakken – POM Amsterdam heeft het in haar feestcollectie allemaal. Combineer de Turquoise Frost broek met de Frosy Floral blouse, doe je haar in de krul en je bent helemaal ready for de kerstborrel. Toch liever een jurkje? Check dan de Festive Fuchsia jurk en combineer deze met een van de riemen en oja: vergeet niet je pumps uit de kast te halen. En het leuke is (vinden wij) dat je deze items dus echt niet alleen tijdens de feestdagen kunt dragen, maar gewoon all winter long.

Maar dan horen we je denken: wat kun je dan precies winnen? Nou, omdat iedereen natuurlijk zijn eigen smaak heeft en de één meer van glitters houdt dan de ander geeft POM Amsterdam een tegoedbon t.w.v. 250 euro weg. Zo kun je zelf een aantal mooie items kiezen uit The Festive Collection en hoef je je geen zorgen meer te maken wat je deze feestdagen aandoet!

POM Amsterdam 

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!