Nederland, Leiden11 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Atelier Andante: een nieuw concept voor vrouwelijke ondernemers, Leiden

Nederland, Leiden, 11 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Atelier Andante: een nieuw concept voor vrouwelijke ondernemers, Leiden

Dames opgelet! En dan vooral van die dames die van aanpakken houden. Of... Nouja... Je kunt dit verhaal eigenlijk van twee kanten bekijken: het nieuwe Atelier Andante is namelijk een nieuw concept waar vrouwelijke ondernemers hun pracht en praal kunnen showen én verkopen. Dus voor de aanpakkers alsin ondernemers. Maar er is dus ook een 'let op' voor vrouwen die vooral van mooie spullen houden! En wie doet dat niet?

 

Mooi, dat is één. Vintage, dat is twee. Maar snuffelen in stoffige hoeken? Nah. Dat mogen anderen doen. Zo 'struinen' we vooral graag naar vintage vondsten voor in huis bij de wat meer verzorgde shops (lees: van die zaken die het voorwerk al gedaan hebben). O, en sieraden in vintage-variant is ook een soort verslaving, kijk hier maar. En in diezelfde easy access categorie zal Atelier Andante in Leiden vast en zeker een nieuwe one stop shop voor worden.

Atelier Andante

Atelier Andante

Hoe en wat precies? Dat gaan we meemaken. Het is niet voor niets een nieuw concept. Wat we wel weten is dat de eerste stappen in het nieuwe project gezet zijn. De muren hebben een lik verf gehad, de showroom wordt as we speak ingericht en de eerste verkopers zijn binnen.

Waarom dan toch al dit gejubel? Nou, een van de initiatiefneemsters is Kirsten Meijer, die van de heerlijke vintage jasjes die ze via haar instagramkanaal verkoopt. Je weet wel, die knappe Indian Dreamcoats. Tijdens haar reis door India stuitte ze op deze jassen die ze voor iedereen die ze liefhad meenam naar Nederland. En toen… Toen waren er plots veel te veel enthousiaste reacties. Alles is steevast binnen een mum van tijd uitverkocht dus werd het tijd voor de volgende stap.

Atelier Andante wordt een showroom waar creatieve, vrouwelijke, online onderneemsters hun producten op een fysieke plek kunnen laten zien.

vintage, refurbished en zelfgemaakte producten.

vintage, refurbished en zelfgemaakte producten.

Vriendin Annemarie Jansen van Rottzooi dacht daar precies hetzelfde over. Haar Rottzooi is er voor je duurzame interieurstyling en -advies. Nadat Annemarie Atelier Andante knap heeft ingericht is ze het land door gecrosst opzoek naar moois. Nu mag jij één keer raden waar Annemarie en Kirsten al dit moois gaat showen? Precies, Atelier Andante it is.

Atelier Andante in Leiden gaat zich vooral focussen op tweedehands, vintage, refurbished en zelfgemaakte producten. Zet maar in de agenda: 28 november gaat Atelier Andante haar deuren officieel openen. Plan een afspraak in, want you get the point, je mag met twee personen tegelijk langskomen. Wil je een van de eersten zijn? Stuur een berichtje via de gram en wie weet.

Atelier Andante