Nederland16 januari 2023, door Isa de Laat

Babyuitzet huren of spullen voor je peuters/kleuters nodig? Dan moet je Tiny Library hebben

Nederland, 16 januari 2023, door Isa de Laat

Babyuitzet huren of spullen voor je peuters/kleuters nodig? Dan moet je Tiny Library hebben

Och, de ellenlange lijst voor de babyuitzet, er lijkt geen einde aan te komen... Al die spullen die je (blijkbaar) nodig hebt voor je nieuwe koter, we vinden het lastig. Heus, we willen uiteraard, net als iedereen, alleen het allerbeste voor de new born spruit, maar we weten ook allemaal dat de babyfase razendsnel weer voorbij is, en dat je de meeste (hele dure) spullen maar heel even gebruikt. Daarna val je meteen in de peuter-en kleuterfase, waarvoor je wéér een hele nieuwe lading aan producten moet aanschaffen. Dat is zowel duur, als helemaal niet duurzaam.

Newsflash: vergeet al die lijsten met spullen; zoveel heeft een kleintje echt niet nodig. Plus: huren is de allerbeste optie voor heen veel dingen die je wel echt nodig hebt (of toch wel echt heel handig zijn, zoals een co-sleeper, een babybedje en een kinderwagen). Daar komen onze vrienden van Tiny Library om de hoek kijken. Goed voor je portemonnee én beter voor het milieu. Ha!

Bij Tiny Library huur je spullen voor baby's t/m kinderen van vier jaar via een flexibel abonnement (en daarmee bedoelen we echt flexibel). Schoon, intact en veilig. Zo wordt de dure hobby (uhh kinderen) een tikkeltje minder duur en een piecie duurzamer.

Tiny Library

Tiny Library

Kind kan de was doen. Ja, maar echt! Hoe Tiny Library werkt? In deze drie stappen huur je alles wat je nodig hebt:

  • Stap 1: kies je favoriete item en bestel

Selecteer wat je wilt huren (later in dit artikel een selectie van onze favorieten). Dat alle producten intact, schoon en veilig zijn, is een zekerheid. Geef in de check-out aan wanneer je het item wilt ontvangen (want druk, drukker, drukst deze dagen).

  • Stap 2: ontvang de producten wanneer jij ze nodig hebt

Deze worden geleverd precies wanneer dat jou uitkomt – je kunt vooruit bestellen en de datum van de levering zelf kiezen. Vanaf de verzending gaat je abonnement pas in.

  • Stap 3: zo makkelijk als ze besteld zijn, zo gemakkelijk kun je ze weer terugsturen

Klaar mee? Stuur de producten terug als je ze niet meer gebruikt. Voordat ze naar het volgende kindje gaan, wordt alles grondig gereinigd bij een professionele stomerij.

De voordelen

De voordelen

Kijk, dat je voor je newborn alles kunt huren is super, en als we eenmaal gewend zijn aan een fijn abonnement, dan gebruiken we deze het liefst nog even door. Ideaal dat Tiny Library meegroeit met jouw kleintje en het concept dus geschikt is voor iedere fase tot vier jaar. Tweede pluspunt is de flexibiliteit van het abonnement en natuurlijk nummer drie: het feit dat alle producten schoon, intact en veilig zijn.

Als je vragen hebt, staat de klantenservice voor je klaar om je te helpen navigeren door de babyuitzetjungle. En dan wellicht het grootste voordeel is de prijs, want wat zijn al die krengen die je nieuw moet aanschaffen duur! Bij Tiny Library scheelt het je dus mooi tot zeventig procent op de nieuwprijs van het product.

Ok, noemde we dat als grootste voordeel? Nah, dat is misschien niet het grootste voordeel als we moeten kiezen. Dat je alles kunt huren en dus niet hoeft de dealen met uitpuilende kasten én dat je toch een klein steentje bijdraagt, dat is het grootste pluspunt.

Onze favorieten

Onze favorieten

We noemde het al even: de babyuitzetjungle. Blijft een lastige hoor! Vandaar dat we onze musthaves voor je op een rijtje hebben gezet:

Klaar mee? Weg ermee (in de zin van: stuur het terug, dan kan iemand anders het weer lenen)!