Nederland, Den Haag3 januari 2023, door Michel + Renske

Baardman – ongecompliceerd lekker eten in Den Haag

Nederland, Den Haag, 3 januari 2023, door Michel + Renske

Baardman – ongecompliceerd lekker eten in Den Haag

Aan de oostzijde van station Den Haag centraal wandel je binnen drie minuten zo naar Baardman. Een heerlijke plek in een gezellige wijk. Maakt het meteen de meest perfecte plek voor als je met de trein een fijne stek zoekt zonder de stadse drukte. Bij Baardman kun je kiezen voor een heerlijk driegangen menu of a la carte.

 

Meer goede restaurants in Den Haag hebben we hier verzameld.

In de gezellige Theresiastraat zit restaurant Baardman. Ook al zit het restaurant midden in de stad, het doet meer aan als een dorpsstraat. Vandaar dat het restaurant ook vol zit met mensen uit de buurt. Maakt de stemming en sfeer gezellig en warm.

Bij Baardman schrijven ze het menu nog met de hand uit en dat vinden we al punten waard. Los daarvan wisselt het menu met grote regelmaat, prima dus om wat vaker terug te komen en alsnog verrast te worden met nieuwe gerechten. Het menu heeft gerechten met mediterrane invloeden. Zo eet je er heerlijke pulpo, maar ook de langoustines vooraf zijn een “must order”.

Kom je met goede trek? Zorg dan dat je genoeg ruimte houdt voor een fijn dessert (huisgemaakt). Knap als je deze weet over te slaan, want een tartelette met meringue of een chocolade mouse met hazelnoot krijg je niet overal zo ontzettend lekker.

Om nog maar te zwijgen over de fantastische wijnen die ze hier per glas of per fles schenken. De gastheer adviseert je maar al te graag. Kortom, mag op je lijstje wanneer je de hofstad een bezoek brengt.

Baardman