Nederland, Den Haag9 augustus 2022, door Michel + Renske

Park Centraal Hotel in Den haag: slapen achter de Paleistuin

Nederland, Den Haag, 9 augustus 2022, door Michel + Renske

Park Centraal Hotel in Den haag: slapen achter de Paleistuin

Een fijn hotel met centrale ligging, is toch knap lastig om te vinden in Den Haag. Staak de zoektocht gerust want met Park Centraal heb je dit alles in handen. En je wordt ook nog wakker met uitzicht op de Haagse Paleistuin. Wat wil een mens nog meer?

Park Centraal Den Haag

Park Centraal Den Haag

Niks zaligmakender dan de trein uitstappen en een hotel hebben op loop afstand. Bij Park Centraal Den Haag loop je in tien minuten naar het hotel vanaf centraal – komt dus geen auto, bus of fiets aan te pas. Kan je zelfs nog combineren met een zalige pauze bij bijvoorbeeld Bartine. Begin je je nachtje weg meteen goed.

Bij Park Centraal waan je je in een diverse wereld. Zo is het pand al goed oud – te zien aan de fantastische art deco elementen (hallo mooi trappenhuis!) Los van deze klassieke kant is er het een en ander gemoderniseerd. Neem bijvoorbeeld de kamers die in een nieuw jasje zijn gestoken. Best of both worlds zouden we willen zeggen!

Casual chic

Casual chic

De kamers zijn een genot voor het oog. De combinatie groen met warm oranje kunnen we niet meer dan aanmoedigen – maar goed, dat is allemaal een kwestie van smaak.

Bij Park Centraal geniet je van heerlijke stijlvolle kamers in combinatie met een heerlijke service. Lieve mensen van de receptie tot housekeeping. Daarnaast is de ligging perfect voor een weekend stad en strand, want ook het strand bereik je met 20 minuten fietsen. De stad, mogen voor zich spreken is op koprol afstand. Daarnaast hebben sommige kamers een balkon dat uitkijkt over de Paleistuin. Haagser krijg je het niet.

Meer tips over die fijne Haagse adresjes? klik dan even hier.