Finland, Helsinki25 januari 2021, door Michel + Renske

Baby must have: handmade mutsje Pompe&Pompe

Finland, Helsinki, 25 januari 2021, door Michel + Renske

Baby must have: handmade mutsje Pompe&Pompe

Wat geef je een kersverse moeder die alles al heeft? Zoals - pardon our French - de meest moeders zo lijkt het? Een praktisch cadeau wat altijd van pas komt graag! Voila, dit mutsje van kinderlabel Pompe&Pompe is je antwoord. Want: handmade. Want: lekker warm. Want: té schattig op een kaal pasgeboren babykoppie. De loftrompet voor Pompe&Pompe!

Pompe&Pompe!

Pompe&Pompe!

Mia, de eigenaresse van het verse label Pompe&Pompe, woont in Helsinki. Klinkt koud nietwaar. Juist. En daarom maakt ze zelf deze beeldschone van merinowol. Dat materiaal is lekker dun, ademt maar houdt ook lekker warm. Alles wat we willen voor die kleine baby van ons. Enne: de mutsjes zijn gewoon onwijs mooi!

Mia shipt haar mutsjes vanaf Helsinki naar Nederland maar no worries, die shipping zit al bij de prijs in. Fijn, geen verrassingen daar.

De mutsjes komen in leuke mooie en tijdloze kleuren. Maar ook in de kleuren van het seizoen (denk autumn rood/oranje, winters donkergroen) naast de standaard beige, bruin en wit. Voor ieder kinderkopje het perfecte mutsje. Tof!
Al met al een origineel kraamkado. Zo’n mutsje kun je aanschaffen via de Instagram van Pompe&Pompe of via Etsy.