9 maart 2020, door Nina van Hilst

Kraamcadeau: Kenkô Skincare, natuurlijke verzorgingsproducten voor baby én moeder

9 maart 2020, door Nina van Hilst

Kraamcadeau: Kenkô Skincare, natuurlijke verzorgingsproducten voor baby én moeder

Voor altijd verpest zijn we nadat we de body oil van Kenkô probeerden. Fijn zacht, goed intrekkend en - het beste van al - een héérlijke geur. Een geur die we nooit in woorden kunnen omvatten maar je direct snapt wanneer je het probeert. Een geur die herinnert aan de zachtheid van een babyhuidje en de warmte van de moederlijke band.
Kenkô heeft een natuurlijke verzorgingslijn voor moeders en baby’s gecreëerd waarbij de geurtonen met elkaar verbonden zijn. Net zoals een moeder en baby met elkaar verbonden zijn. En al dat fijns hoort natuurlijk in een allerknapst jasje. Waardoor deze verzorgingsproducten meteen perfect zijn als kraamcadeau. Een cadeau dat je zelf - al is je baby geen baby meer - ook heel graag zou krijgen.

Kenkô Skincare

Kenkô Skincare

Kenkô staat voor gezondheid. Voor kindjes en hun ouders. En voor een hopelijk gezonde planeet die we achterlaten voor onze kinderen. Met die gedachte is Kenkô Skincare geboren. De lijn bestaat uit een huidolie, wasgel en badolie. Steeds in een grotere variant voor moeders en een kleinere voor baby’s. Die je los of als setje kunt kopen.
Zoals we al aangaven, in een prachtige verpakking. Waarbij de flesjes van gerecycled plastic zijn gemaakt en de doosjes van landbouwafval. Hoi duurzaamheid! En hoi nieuw kraamcadeau-idee.

Als we de producten uit de Kenkô mama-en-baby-lijn even vol omschrijven zijn er de Apricot, Jojoba en Avocado Calming body oil, de Apricot en Oat Nurturing cream wash en de Jojoba en Apricot Sooting bath oil. Alleen van die laatste is niet een aparte voor moeder en baby want jullie gaan als het even kan natuurlijk het liefst samen in bad.
Allemaal met natuurlijke, milde ingrediënten. Die ook geschikt zijn voor het gevoelige babyhuidje. Met mooie fruitoliën en oliën uit vruchten en zaden. Verzachtend, reinigend, kalmerend en hydraterend. Voor heerlijke knuffelperiodes met je baby.