16 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

Because I love you baby! ALMA babycare zit vol liefde

16 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

Because I love you baby! ALMA babycare zit vol liefde

O nee... Het eeuwige cliché. Echt niet dat wij daarin mee zouden gaan hoor. heus niet. Nee, wij zouden stoerder zijn. Hahahaha. Think again. Het mama-papa-baby-cliché is het grootste cliché dat er is en alles (alles) is waar. Geen grotere liefde gekend en niets is goed genoeg. Om precies die reden (als niets goed genoeg is, dan ga je zelf iets ontwikkelen) creëerden Isabel en Lukas Zinnagl, een Oostenrijks koppel, ALMA babycare. Je raadt het al: voor hun dochtertje Alma. Is oke want ook wij vielen voor onze eigen koters als een blok voor een van de mooiste merkjes die we kennen dat er niet alleen knapper dan knap uitziet, maar ook nog eens werkt en heerlijk is. Elk potje zit vol met alleen natuurlijke ingrediënten voor zachte pasgeboren huidjes.

 

 

 

 

ALMA babycare

ALMA babycare

Een beetje zoet is het label, maar dan met ballen alsjebegrijptwatikbedoel. Met van dat Scandinavische je ne sais quoi. Spul dat je bijna niet op wil smeren en daarmee spul dat een dankbaar cadeau is voor iedere (aanstaande) moeder. Wij steken een handje op hoor!

Dat begrijpen ook oprichters Isabel en Lukas en dus stelden zij een paar hebberigmakende cadeauboxen samen die je via een heel aantal Nederlandse webshops kunt bestellen en zo dus meteen bij de kersverse (soon to be) ouders kunt laten bezorgen. Doen!

Enne: ook als je geen kroost hebt of verwacht is Alma Babycare een aanrader: het label heeft een echt heerlijke handsanitizer en dito geurkaars!

 

Maar het meest enthousiast zijn we nog wel over de travelkit – joh. Handig voor op reis maar ook om alles eerst eens rustig uit te proberen voordat je voor the full monty gaat.