4 januari 2023, door Michel + Renske

Back to the future vintage – mooiste vintage pre-loved and design items in Driebergen

4 januari 2023, door Michel + Renske

Back to the future vintage – mooiste vintage pre-loved and design items in Driebergen

Wil je feestlijk en fris voor de dag komen dan moet je even bestellen of langsrijden bij Back to the Future vintage. Een parel van een winkel in het altijd gezellige (groene!) Driebergen. Prima te combineren met een stevige boswandeling. Van sieraden tot jassen van feestjurken tot fijne wollen truien.

 

Snuffelen door de rekken in vintage winkels kan heerlijk zijn, maar soms ook een beetje veel en overweldigend. Doe je dat snuffelen toch online? De leukste online vintage winkels.

Back to the Future Vintage

Back to the Future Vintage

Waar het voorheen nog wel eens lastig kon zijn om de parels van meuk te onderscheiden wordt dat tegenwoordig een mindere klus. Helemaal fijn als een eigenaresse mét smaak dit voor je doet. Insert Back to the Future eigenaresse Vera. Ze weet als geen ander vintage items te combineren met nieuwe dingen en heeft een enorme neus voor mooie parels.

Bij Back to the future koop je zowel online als in de fysieke winkel in Driebergen (opgelet; want wel maar beperkt open!) maar zoals het bij een hippe winkel hoort; ook via instagram kan er flink geshopt worden. De leukste outfits kunnen online worden vast gehouden of worden opgestuurd.

 

Allerleukste aan deze shop? Dat alles enorm origineel is en je dus naast fair en duurzaam ook met een one of a kind outfit op de proppen komt. Waar je extra op moet letten? De fan-tas-tische ringen die Vera inkoopt (bloem, parel, alles!) maar ook de fantastische trenchcoats zoals ze echt niet meer gemaakt worden. In de hipste, mooiste kleuren.

Zoek je nog een feest outfit? Ook dan ben je aan het juiste adres. Glitter, parels, mooi geborduurde gilletjes. Noem het en Vera heeft het. Shopse!

Back to the Future