Nederland, Amsterdam27 december 2022, door Teun Tielen

Sustainable shoppen op Schiphol doe je bij concept store Up To Do Good

Nederland, Amsterdam, 27 december 2022, door Teun Tielen

Sustainable shoppen op Schiphol doe je bij concept store Up To Do Good

Wie goed doet, goed ontmoet. Klopt als een bus. Of, in dit geval, als een vliegtuig of trein. Up To Do Good is een concept store op Schiphol waar uitsluitend duurzame producten worden verkocht. Als je zin hebt om te shoppen voor je je reis vervolgt, hop dan vooral even binnen bij Up To Do Good. Altijd een good idee.

 

 

 

 

 

Up To Do Good

Up To Do Good

Het aanbod van Up To Do Good is nogal uiteenlopend. Zo vind je er onder andere kleding, cadeaus, reisbenodigdheden, sieraden en keukenspullen. Zoals al uit de naam blijkt willen ze hier graag goed doen. Een groot deel van de producten dat verkocht wordt is fairtrade en gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast doneert Up To Do Good een gedeelte van de winst aan goede doelen als KLABU, de Voedselbank, Human Rights Watch en de MAX foundation. Hier shoppen is dus niet alleen leuk voor jezelf, maar ook fijn voor een ander. Mocht je niet vaak op Schiphol komen, dan kun je in de webshop terecht.

Goed beter best

Goed beter best

Ook wanneer je niks nodig hebt of je koffer al te vol zit loont het om toch even een kijkje te nemen in de winkel. Er is namelijk altijd een wisselende expositie waar duurzaamheid, design en kunst samenkomen. Uitgewinkeld of gekeken? Haal dan een kop eerlijke koffie van de Koffiesalon. Daar hoef je niet ver voor te gaan, de twee delen namelijk een locatie. Een echte match made in heaven. Niet alleen de koffie, ook de meubels en zelfs de menukaarten zijn duurzaam. Die laatste zijn namelijk gemaakt van het gras van Schiphol, dubbel groen dus. Of je nu komt om te kijken, kopen of koffie te drinken: Up To Do Good is good for all of it.

Up To Do Good