Nederland, Zeeland11 mei 2023, door Michel + Renske

Bakhuisje Zeeland – een van de leukste vakantiehuisjes van Zeeland

Nederland, Zeeland, 11 mei 2023, door Michel + Renske

Bakhuisje Zeeland – een van de leukste vakantiehuisjes van Zeeland

Niks fijner dan een weekend in eigen land. En waar we dan heen gaan? Naar de Zeeuwse kust. Bløf op de speakers en richting het zuiden tuffend kan de voorpret beginnen. Laat het mooi uitkomen dat Iske (je kent haar wel, van onder andere lief huisje Zeeland) een nieuwe parel heeft gekocht, opgeknapt en in de verhuur heeft. Niemand maakt je wat als je Bakhuisje Zeeland hebt geboekt. Je hoeft niks, behalve genieten.

Bakhuisje Zeeland

Bakhuisje Zeeland

Wel handig om bij het begin te beginnen. Waar komt die naam Bakhuisje nou vandaan? Wel, in het prachtig gerenoveerde oude huisje staat nog een oude bakoven. Niet meer in gebruik uiteraard, maar hij staat er wel, en je kan er niet omheen.

Echte authentieke elementen zijn overigens heel goed bewaard gebleven. In bakhuisje heb je the best of both worlds, met de knusheid van de authentieke elementen en het comfort van de moderne tijd. Lees: bad met uitzicht, heerlijk zacht bed, keuken van alle gemakken voorzien (hallo vaatwasser, broodrooster en het mag gezegd worden: state-of-the-art koffie apparaat).

 

Zeeland vanuit Schoondijke

Zeeland vanuit Schoondijke

Wie bij Iske haar huisjes logeert, weet dat je niet alleen een tip top verblijf boekt maar daarbij ook een waslijst aan fijne locale tips.

Vanuit Bakhuisje fiets je op de elektrische fiets (bij te boeken bij je verblijf, doen!) binnen 15 minuten naar het strand. Het dichtstbijzijnde dorpje is Breskens en daar kan je je lol niet op met alle horeca voorzieningen. Van ontbijt tot borrel. Hier zit je goed.

Ook de mooiste natuurgebieden zijn te rijden of fietsen vanaf Schoondijke. Los van de uitstapjes in de omgeving zijn zowel Antwerpen als Gent een heerlijke dagtrip waard. Beide op zo’n kleine driekwartier afstand.

Een ontspannen weekend wacht je op!

Bakhuisje Zeeland