Nederland16 oktober 2019, door Maartje

Lief Huisje Zeeland, Zeeuws Vlaanderen

Nederland, 16 oktober 2019, door Maartje

Lief Huisje Zeeland, Zeeuws Vlaanderen

Je kent ze wel, van die momenten dat je gewoon naar een hutje wil, ergens, om een boek te lezen, beetje uitwaaien, niet te moeilijk maar natuurlijk wel een mooi hutje, want he, we willen even niks maar we zijn niet ineens blind. Voila, Lief Huisje Zeeland in Zeeuws Vlaanderen is precies dat wat je wil. In het miniplaatsje Turkeye (geen grap), een klein gehuchtje in West Zeeuws Vlaanderen staat het charmante dijkhuisje voor twee. Alle details zijn waar mogelijk in tact gehouden tijdens de renovatie dus dat is twee keer goed nieuws: wel nieuw in gebruik maar authentiek in looks. Wifi is er ook, net als twee fietsen. Het strand is op 10 minuten en vanaf daar kun je de boot nemen naar Vlissingen (Middelburg, Veere of Domburg). Binnen een half uur ben je in Gent (I like). O, niet (echt) geschikt voor kinderen (enge trap) maar een baby kan prima.

 

Lief Huisje Zeeland

Lief Huisje Zeeland

Helemaal verslingerd zijn we aan het kleine lieve witte huisje dat menig mens inmiddels kent, want instagram, maar waar we maar niet over uitgepraat raken: Lief Huisje Zeeland maakt de verwachtingen namelijk écht waar!

Het huisje is knus en schattig, met een authentieke inrichting: perfect voor een lekker lang weekendje cocoonen. Eerlijk is eerlijk, ben je in Waterlandkerkje, de plek waar het huisje te vinden is, dan denk je, nee, wéét je: daar is geen bal te doen. Mis! In de buurt (wel even zorgen dat je een auto hebt) is genoeg te doen. Lees onze de laatste tips over Zeeuws-Vlaanderen maar eens. Told you so.

En dan zijn Gent en Brugge ook nog eens binnen een half uurtje rijden, genoeg te doen dus, zelfs voor een (mid)week.

Iske (eigenaresse van het lieve huisje) heeft haar plek de juiste dosis warmte weten te geven. Zo is de keuken van alle benodigdheden voorzien maar blijft alles bovenal gewoon heel knus. Boven bevindt zich de “masterbedroom” maar is ook plek voor een campingbedje voor als je met je mini reist. Dat is niet perse een aanrader overigens! Maar als je wel wat gewend bent, dan zegt Iske geen nee. Daarnaast laat de badkamer niks te wensen over: een bad op, jawel, pootjes. Erin springen en er nooit meer uitkomen

Lief Huisje Zeeland