4 oktober 2017, door Maartje

Bart Bouwt: IKEA Pet Collectie

4 oktober 2017, door Maartje

Bart Bouwt: IKEA Pet Collectie

Als ik een staart had, dan ging-ie nu kwispelen. En als Willem (onze mopshond) lezen kon, dan deed die van hem dat ook. Nog meer leuk IKEA-nieuws (het is dierendag of het is het niet) dat we niet links kunnen laten liggen: de budget-meubel-gigant komt met een lijn van 30 items voor je huisdier. Toegegeven: een Klippan voor Willem (of voor Bobby/ Kwispel etc) hoeft van ons niet zo nodig (het idee is leuk, maar staat er ineens zo'n ding in je huis...) maar de betaalbare dierenkussens en reismanden in leuke kleuren en maten, díe willen we dan weer wel.

Barts-Boekje-Ikea x dierendag collectie

Natuurlijk kreeg het beestje (de collectie) ook een naam: LURVIG, wat harig betekent in het Zweeds. Vinden we leuk. De LURVIG lijn bestaat uit ruim dertig hele betaalbare items voor harige vriendjes maar... Er is altijd een maar... Vooralsnog is de collectie alleen in Frankrijk te koop. Maar ach, lang zal het niet duren voordat de IKEA Pet Collectie a.k.a. de LURVIG in de Hollandse schappen ligt. Kán niet anders.

Lees meer over IKEA en de jongste HAY collectie die as we speak wel in de Nederlandse IKEA vestigingen te koop is: IKEA x HAY