Nederland, Amsterdam27 juni 2023, door Maartje

BARTACK Amsterdam West: ontbijten, lunchen en borrelen

Nederland, Amsterdam, 27 juni 2023, door Maartje

BARTACK Amsterdam West: ontbijten, lunchen en borrelen

Bar Spek was één van onze long time Amsterdam favorieten met de beroemde pizza's en het altijd gezellige sfeertje. Was? Jup, want waar de ene deur sluit… blijft de andere gelukkig gewoon open en laat die deur nou net leiden naar het broertje BARTACK. Alle aandacht op het gezellige BARTACK, want (bijna) het hele team van Bar Spek verhuist mee naar BARTACK.

 

BARTACK Amsterdam is iedere dag vanaf acht uur geopend (in het weekend vanaf negen uur) voor ontbijt, lunch en borrel. Waar je moet wezen? In de Baarsjes (aan de drukke Postjesweg om precies te zijn) met het Rembrandtpark als achtertuin.

BARTACK

BARTACK

Qua sluitingstijd leeft BARTACK met de zon, aangezien de zaak dichtgaat bij zonsondergang. Voor zonsondergang is het gaande en begin je de dag met bijvoorbeeld getoast bananenbrood, Huevos Rancheros of een vegan breakfastbowl. Zoet sapje of een frisse smoothie on the side. Ontbijt gaat over in de lunch en vanaf 10:00 is de hele kaart verkrijgbaar. Buratta als lunch of juist als voorgerecht en niet te vergeten de heerlijke brioche pulled chicken. Innerlijke mensch tevree? Dan wil het oog ook nog wat, wat – zoals gezegd – snor zit bij Bartack. Het restaurant is verdeeld in het voorgedeelte met tafels om aan te zitten of te werken. Het achtergedeelte is er om gezellig bij te kletsen.

BARTACK