8 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender: woensdag 9 november 2022: win koffie op maat met de La Specialista Arte espressomachine van De’Longhi

8 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender: woensdag 9 november 2022: win koffie op maat met de La Specialista Arte espressomachine van De’Longhi

Een goed begin van je dag, een goed begin van de feestmaanden en een goed begin van een carrière als barista. Dat betekent maar één ding: een espressomachine. En niet zomaar één, nee écht een goede.

 

Heb je nu geen tijd of de ambitie om barista te worden, dan kom je al snel uit bij de apparaten van De'Longhi. Zo ken je vast het paradepaardje de PrimaDonna Soul. Een machine naar je hart, want hiermee proef je de echte aroma's van de bonen door de Bean Adapt-technologie. Simpelweg een manier om de maalgrote en zet-parameters in te stellen op basis van jouw favoriete boon. Je hebt met één druk op de knop toegang tot maar liefst 21 recepten (koffie, melk en thee). En je hebt ook vast wel de La Specialista Arte voorbij zien komen, die espressomachine die je altijd al in je keuken had willen hebben. Ha, laten we die laatste nou voor vandaag op het programma hebben staan..!

 

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Echt goede koffie, maar dan gewoon thuis? Win vandaag koffie op maat met de La Specialista Arte espressomachine van De’Longhi. Deze halfautomatische espressomachine (zoals dat zo mooi heet) met een geïntegreerde bonenmaler en alle barista tools is precies wat er nog in je keuken ontbreekt. Schuin tampen en koffie morsen is vanaf nu verleden tijd. La Specialista Arte heeft alles erop, eraan en erbij dankzij de barista tools die je krijgt. Een overzicht van alle oh zo fijne snufjes aan het apparaat:

  • Je kunt heel nauwkeurig de instellingen afstellen op jouw koffieboon.
  • Drie verschillende infusietemperaturen die je aan kunt passen aan de variëteit van de bonen en de maalgraad.
  • De barista-kit voor het voorkomen van gemorste koffieresten en het nauwkeurig tampen van de koffie.
  • MyLatte Art-stoompijpje: om microschuim te maken.

Dat laatste is waar je mee kunt showen tijdens het maken van jouw eigen latte-creaties. Is er een warmer welkom tijdens de feestdagen dan latte-art wanneer het bezoek binnenkomt.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!