3 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender vrijdag 4 november 2022: win een lichaamskussen met kussensloop van Go for the Moon

3 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender vrijdag 4 november 2022: win een lichaamskussen met kussensloop van Go for the Moon

Als je misschien ook moest googlen wat een lichaamskussen is, weet dan dat je niet de enige bent. Nu we het eenmaal weten, willen we niks anders op bed en dan wel het liefst een exemplaar van Go for the Moon. Verschillende kleuren en motiefjes, dus past in elke slaapkamer. Maar het belangrijkste van een lichaamskussen is dat je er beter van slaapt. Hoe? Nou, je ondersteunt je lichaam, waardoor je meer ontspant en dus sneller (en dieper) slaapt. Misschien even wennen, maar daarna wil je toch niet anders? Good night, awesome day anyone?

 

Naast dat het dus beter is voor je nachtrust, is het ook gewoon een heel mooi kussen om op je bed te hebben liggen. Een beetje die boutique hotel look, en dat dan gewoon bij jou thuis! Kussensloop kies je zelf. Ga je voor katoen? Voor linnen of jersey? En ben je wel van de bloemetjes of wil je juist een effen exemplaar? It's all up to you! Hoe leuk om te winnen of om voor een ander onder de kerstboom te leggen?

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Vandaag kun je een lichaamskussen van Go for the Moon winnen! Groot, medium of klein (ze hebben namelijk ook een exemplaar voor kids), in een print die je wilt én je krijgt er nog een canvas reistas bij ook. Hoef je nooit meer te slapen zonder. Je kunt jezelf hier ‘s nachts helemaal omheen wikkelen. Of je nou alleen slaapt, of je met je vriend/vriendin of je tante. Overigens, wordt dit kussen je nieuwe beste vriend en merk je niet eens meer dat er (n)iemand naast je ligt. Het is van perkal katoen (dus lekker crispy en stevig), de vulling is zacht en omdat er een rits in zit, kun je ‘m qua volume aanpassen naar je eigen voorkeur. Wassen kan natuurlijk ook (niet meer dan 40 graden!). En hadden we al gezegd dat dit ook zo lekker hotellerig in je kamer staat? Ja? Bij deze nog een keer dan.

 

Voor kids van 2 jaar en ouder is dus het knuffelkussen ontwikkeld. Het idee achter het dit kussen is om de koters een veilig en geborgen gevoel te geven wanneer ze alleen in bed slapen. Win win, want ook papa en mama kunnen zo een nachtje doorslapen. Ha! Is dat even fijn. Tot en met de basisschoolleeftijd wordt er met het kussen geknuffeld en geslapen. Daarna wordt het tijd voor de aan de grote-mensen-variant en kunnen ze die van pap of mam inpikken.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!