22 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender woensdag 23 november 2022: win een tegoedbon van €250,- bij Orangebag

22 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender woensdag 23 november 2022: win een tegoedbon van €250,- bij Orangebag

Olala, dat is me toch weer een fijne prijs vandaag bij Orangebag! Ken je wel toch? Die creatieve online fashion boutique in de Benelux? Zowel voor mannen als vrouwen die bewust met mode omgaan, maar ook uitgedaagd willen worden. Merken als Dante6, Essentiel Antwerp, American Vintage, Fabienne Chapot, Modstrom. Een heel kleine greep uit het uitgebreide aanbod van Orangebag hoor, er is echt veel meer (110 premium merken, die kunnen we niet allemaal opnoemen natuurlijk). Verwonder en sprankel, maar dan natuurlijk wel in je eigen stijl. Eclectisch, tijdloos, met heel veel kleur of juist natuurlijke tinten: slagen ga je wel. Orangebag maakt een verbeelding van de verschillende archetypen, maar waar de unieke individu wel centraal blijft staan. Ben je een Lover? Voel je je meer een Huntress? Of pas je helemaal binnen het Dancer-idee?

 

En waarom Orangebag? Omdat: oranje boven! Oranje is een warme en sociale kleur; vreugdevol en creatief. Een vleugje energie van rood en een beetje geluk van geel. Van oranje wordt iedereen toch enthousiast?

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Een tegoedbon van €250,- bij Orangebag, ideaal voor de aankomende tijd, toch? In stijl naar dobbelavond, op bezoek bij de Sint, voor tijdens dat etentje met kerst of juist het nieuwe jaar hip & happening inluiden op NYE. Gewoon iets moois uitkiezen voor jezelf! Of je nu altijd al een pak hadden willen hebben, maar je kon het nooit verantwoorden, of die oorbellen die je eigenlijk niet nodig hebt of juist een nieuwe zonnebril omdat je net op de oude bent gaat zitten.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!