6 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender 7 november 2022: win een prachtig mooi en warme winterset van Barts

6 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender 7 november 2022: win een prachtig mooi en warme winterset van Barts

Het wordt weer frisser, kouder en natter. Daar kun je van alles van vinden, maar zoals een heel wijs iemand ooit zei: 'there's no bad weather, just poor preparation' en zo is het maar net. Weg met de crop tops en dunne broeken, en op naar laagjes, laagjes, laagjes. Op de kou en de regen kun je je kleden. Handschoenen, wanten, een sjaal en een mooie beanie en je kunt de hele dag door. En welk heerlijke warme wintermerk past er nu beter bij Barts Boekje dan Barts? Beanies in verschillende maten en kleuren, buckethats (van wol!), sjalen, wanten, handschoenen, oorwarmers, headbands: als je ergens kunt slagen voor de winter is het bij Barts.

 

Vandaag slaag je bij Barts Boekje én Barts, want je kunt een warme winterset van Barts winnen!

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Heerlijk warm de winter in met Barts! Je mag een muts, sjaal en handschoenen/wanten kiezen uit de populaire Witzia collectie (als je wint natuurlijk he). Kleur kies je zelf. Ga voor uni in orchid of lollipop of kies verschillende kleuren en mix-and-match wat je wilt. Zacht, stretchy en met een kleine rib: gewoon heerlijk spul. Zowel praktisch (lekker warm) als meer fashionable. En dat voor vrouwen, mannen én kids. Een hele Barts familie. Poor preparation? Deze winter niet.

 

 

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!