Nederland8 december 2020, door Michel + Renske

Een nieuw lief kinderlabel: de kindersjaaltjes van Atelier Bonne

Nederland, 8 december 2020, door Michel + Renske

Een nieuw lief kinderlabel: de kindersjaaltjes van Atelier Bonne

Het - net gelanceerde - Atelier Bonne verdient een aller-eigenste artikel om meerdere redenen. Ten eerste net nieuw en dus een hot item to catch. Daarnaast duurzaam en lokaal geproduceerd en dat is ook meteen een lintje waard. Als laatste: we worden er ook nog eens enorm blij van. Zeg nou zelf, een fleurig printje op een kek sjaaltje voor de mini maakt het hele leven gewoon een stuk leuker!

Atelier Bonne

Atelier Bonne

Atelier Bonne is nog geen maand live maar fleurt al menig (baby) wardrobe op. De liberty prints (waar we overigens al jaaaaren fan van zijn) zien we terug in accessoires voor de mini of voor jezelf (absoluut ook geschikt voor jezelf!). Het zijn perfecte bibs doekjes/ sjaaltjes voor de mini tegen het kwijlen of gewoon voor de fun. Niks geen grijstinten, nare kriebel stoffen of akelige printjes. Gewoon art, mogen we wel zeggen, die printjes – stuk voor stuk.
Daarnaast zijn we sucker voor goede marketing en branding en laat dat nou helemaal op orde zijn. Zowel logo technisch (hallo Amber de Vreng die het logo maakte) als verpakking is om door een ringetje te halen. Atelier Bonne is een ware verrassing die op je deurmat valt met zelfs een kleine surprise (gaan we niet verklappen) dan moet je maar bestellen…

Verder is het productieproces lokaal waarbij mensen aan de slag gaan met een afstand tot de arbeidsmarkt. Goede zaak dus. De printjes zijn er in kleine oplages waardoor het een uniek item is en blijft. Wij zouden willen zeggen: spaar ze allemaal. En overigens raak je niet uitgespaard want elke keer weer nieuwe prints online, zo blijf je hebberig – oeps!