14 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender: dinsdag 15 november 2022: win drie keer een Pukka pakket t.w.v. 80 euro per stuk

14 november 2022, door Isa de Laat

Bartventskalender: dinsdag 15 november 2022: win drie keer een Pukka pakket t.w.v. 80 euro per stuk

De theemokken mogen weer uit de kast, it's that time of the year again. Je weet wel, die tijd van knus thuis op de bank met een kop thee tijdens deze koude maanden. En als we een voorkeur voor thee hebben, dan is het de thee van Pukka. Thee in de Bartventskalender mag dus niet ontbreken. Vandaar dat we drie keer een compleet Pukka pakket weggeven. Tipje van de sluier: je zult voor de rest van het jaar aan je thee-trekken komen. 

 

En een tip van flip: net als de Bartventskalender, heeft Pukka ook een adventskalender. Maar dan, of course, met thee. Elke dag een nieuwe smaak is toch een fijne manier om die koude maanden door te komen.

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen?

Wat je kunt winnen?

What’s in the box? Van alles en sowieso genoeg voor deze winter. Dit en dan maar liefst drie keer kans. Wat er in jouw pakket zit? Allereerst een gift that keeps on giving. De Pukka Days of Joy adventskalender dus. Hierdoor ben je in december degelijks voorzien van jouw favoriete zakje thee, die je kunt delen met je dierbare. Als dat nog niet genoeg thee is, heb je nog de klassieke Winter Warmer. Een nieuwe blend van Pukka met ingrediënten als rooibos, lemon balm leaf en kaneel. Of als je een avonturier op thee-gebied bent kies je voor de Discovery Chest en de Original Selectionbox, allebei een doos vol met smaken. Grote kerstfan? Bofkont – want ook krijg je de Christmas Kilner gevuld met onder andere onze favoriet: chai en wilde appel met kaneel.

(Wil je sowieso een Pukka adventskalender aan jezelf (of je favoriete theeleut) cadeau doen? Bestel ‘m dan alvast hier).

Days of Joy Advent Calendar, the Days of Giving Advent Calendar is a new way to enjoy your festive journey alongside a loved one

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!