21 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender 22 november 2022: win een Treedom boom en maak de wereld een stukje groener

21 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender 22 november 2022: win een Treedom boom en maak de wereld een stukje groener

Tree, Tree, Treedom! Onder het mom van de wereld een stukje beter maken: zijn we hier groot fan van Treedom (en dat zou eigenlijk iedereen moeten zijn). Treedom plant namelijk bomen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië met als doel de wereld groener te maken ofwel: let's green the planet! Dat lukt al aardig, want inmiddels heeft Treedom met behulp van al haar boeren al meer dan drie miljoen bomen geplant en wil dat in de komende drie jaar gaan uitbreiden naar tien miljoen. Mega!

 

En hoe dit werkt? Vrij simpel. Met Treedom kun je een boom met veel liefde laten planten in een van deze landen en deze vervolgens up to date volgen. Want een beetje meer liefde voor onze bomen is nooit een slecht idee. En het mooie hieraan is: je helpt niet alleen de lokale boeren die de bomen planten, je draagt ook nog eens bij aan het terugdringen van de climate change. Goed voor de boom, de boeren, de natuur en een origineel cadeau. Een win-win-win situatie dus!

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Krijgen is leuk, maar geven is nog veel leuker (en in dit geval eigenlijk ook veel mooier). Treedom heeft dit begrepen en geeft daarom vijf cacaobomen uit Kameroen weg, die jíj ook weer kunt weggeven aan je boomknuffelaarsvrienden. En nu hoor ik je denken: moet ik dan zelf die boom in Kameroen gaan planten? Nee joh! Dit doen de boeren van Treedom en het leuke is dat wanneer je boom is geplant, je direct een foto en geolocatie van je boom ontvangt. En via je eigen ‘Tree diary’ kun je zo je eigen boom volgen en zien hoeveel jouw boom aan CO2 opneemt. Heel leuk en daarnaast ook leerzaam! Als dit geen groots cadeau is, weten we het ook niet meer.

Treedom 

 

Nog niet ingeschreven?

Inschrijven doe je hier!