31 oktober 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender dinsdag 1 november 2022: win een avond tafelen bij Restaurant Celia in Amsterdam voor zes personen

31 oktober 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender dinsdag 1 november 2022: win een avond tafelen bij Restaurant Celia in Amsterdam voor zes personen

Of het nu voor Taco Tuesday is, voor de brunch in het weekend of op een 'gewone' avond: aanschuiven bij Celia in hartje Amsterdam is altijd een goed idee. Je waant je er een beetje in Amerika. The good part. Niet het Amerika als in fast food Amerika, maar Amerika als in Californië. Een zonnig zeebriesje door het centrum Amsterdam zeg maar (niet die Hollandse zeebries à la windkracht 5, nee een comfortabel briesje, zo’n relaxed briesje). Het design is van Jacu Strauss (die ook de hele en beeldschone renovatie van hotel Pulitzer deed) en het team van Lore Group, die ook Super Lyan (de bar van het Kimpton de Witt Hotel) hebben ontworpen, hebben hier bij Celia ook goed hun best gedaan. Simplicity is key. Gezellig, sfeervol, California in de 60’s en 70’s.

 

Oh, en mocht je een thema aan je avond/middag willen hangen, dan helpt Team Celia met liefde een handje mee: bloemen, ballonnen, gepersonaliseerde menu's, een tafel á la jij. Voor een anniversary, babyshower, de goede band met je buren of de verjaardag van je hamster.

 

Hier wil je zitten toch? Hapje, drankje, een tafel zo ingedekt hoe jij het wil en heel veel gezelligheid? Is geregeld, want dat is de prijs van vandaag!

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Een avond lang tafelen met z’n zessen, hoe leuk! Jij en je cluppie worden helemaal in de watten gelegd door het team van Celia. Je begint de avond met een aperitief om dan door te gaan naar het drie gangendiner. Wat dat precies wordt, dat gaat allemaal in overleg, maar kijk alvast even op het menu van Celia om jezelf lekker te maken. Wijntje erbij (of twee) en je sluit hem af met een lekker bakkie verse koffie. Dit alles in de Celia-vibe he, met een prachtig gedekte tafel en een aantal personal touches. Bloemen, slingers, vlaggen, een gepersonaliseerd menu, glitters, confettikanonnen (ok, die laatste waarschijnlijk niet), maar je snapt ‘m.

Diner is op basis van beschikbaarheid. De prijs (diner) is te verzilveren tot 1 april 2023 (feestdagen uitgezonderd) en is in geen geval om te zetten in geld of andere goederen.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!