10 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender vrijdag 11 november 2022: win een cadeaukaart t.w.v. 250 euro aan masterclasses van Reducations

10 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender vrijdag 11 november 2022: win een cadeaukaart t.w.v. 250 euro aan masterclasses van Reducations

Wat je vandaag kunt winnen, gaat nog jaaaaaaren mee. Alsjeblieft, een stukje kennis cadeau! Gulle gever is niemand minder dan Reducations, een Creative Academy  en dé plek waar je wordt ondergedompeld in actuele kennis, skill-slijpende oefeningen en inspiratie. Dit is leuk voor eigenlijk iedereen. Voor als je je vakkennis wil bijspijkeren, een geheel nieuwe skill wil leren of gewoon weer eens een opfriscursus van je bestaande skills wil hebben. Van zestien tot zestig, voor schoolverlaters, ZZP’ers, beterworders vanuit het bedrijfsleven en carriereswitchers. Iedereen dus toch?

 

Vind je het ook wel tijd om je te verbreden, verbeteren of ontdekken? Dan fingers crossed dat we je vandaag blij mogen maken met een jaar lang masterclasses van de beste industry professionals! Live, online én on demand te volgen.

 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Vandaag win je kennis, zelfverbetering en ontplooiing. Nee, niet zweverig, juist hartstikke toepasbaar! Reducations biedt twaalf masterclasses aan (t.w.v. €250,-) en die zijn live, online en on demand te volgen via hun eigen livestream platform HubHub.

Sowieso een must om even te kijken naar het aanbod van Reducations. Van AI, nieuwdesign, stopmotion, tot Web3, TikTok en storytelling. Denk aan een PR Retreat, een cursus Voice Actor, Directing, Copywriting of Graphic Design. Dat is nog lang niet alles; het aanbod aan masterclasses en opleidingen is enorm groot en gevarieerd. Check daarom even de site.

Een duurzaam cadeau voor je collega’s, onder de kerstboom of voor jezelf. Pinky promise that they/you are worth it.

Kleine (maar dan niet zo kleine) lettertjes: de giftcard is een jaar geldig vanaf het moment van ontvangst. 

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!