Nederland28 oktober 2019, door Nina van Hilst

Backtonature Hikes – wandelen en transformeren in Nederland

Nederland, 28 oktober 2019, door Nina van Hilst

Backtonature Hikes – wandelen en transformeren in Nederland

In eerste instantie denk je “wandelen in de natuur doe je toch lekker zelf”. Alleen wanneer je het fun element van Backtonature Hikes leest, dan snap je hoe te gek dit concept is. Eva en Nicola nemen je mee wandelen in de mooiste stukjes natuur van Nederland. En laten je transformeren middels transformational breathing, yoga, kickboksen of apekooien. Een soort eendaags retreat gebouwd om een wandeling door de natuur. Heerlijk toch?

Backtonature Hikes

Backtonature Hikes

Dat een wandeling in de natuur een mens goed doet hoeven we je niet te vertellen. En we nemen allemaal weleens – soms meer en soms minder – de tijd om nieuwe energie op te doen in het bos, op de hei of aan zee. Toch is het dan soms nog steeds lastig om echt tot jezelf te komen. De dames van Backtonature Hikes nemen je mee naar de mooiste plekken in de Nederlandse natuur. Om daar te onthaasten, tot jezelf te komen en te connecten. Vooral met jezelf. Behalve die wandeling in de natuur zetten ze grover geschut in om echt even te ont-steden.

Zo kun je op 7 november je laten droppen ergens in de woeste natuur van Drenthe. Om lekker avontuurlijk zelf de coördinaten naar je Cabiner te vinden. Op 24 november is er het sisterhood event, Women in the Woods. Waar je met meditatie, vocal coaching en Qi Gong in je kracht gaat staan. Op 12 januari nemen ze je mee wandelen en Yin Yoga’en. En op 19 januari – de “meest deprimerende dag van het jaar” aka Blue Monday – nemen ze je lachend mee de natuur in. En de wandel-events gaan nog wel even door. Ook zit er een retraite aan te komen op Ibiza in 2020. Dus hup – nog voor de goede voornemens van start gaan – wandelschoenen aan en de natuur in. It’s calling.