15 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender woensdag 16 november 2022: win vijf keer een feestontbijt voor twee personen bij Anne&Max

15 november 2022, door Sanne Carbaat

Bartventskalender woensdag 16 november 2022: win vijf keer een feestontbijt voor twee personen bij Anne&Max

Een huiskamer in de stad, dan moet je bij Anne&Max zijn. Hier zijn de cappuccino's waarschijnlijk beter dan in je eigen stekkie, hier ervaar je een keer andere klets met je buurtbewoners of creëer je voor een dag een nieuwe werkplek. Voor ontbijt, koffie&thee, zoet, lunch, High tea of borrel. En met de feestdagen, dan slaan ze de plank allesbehalve mis. De feestdagenplank van Anne&Max staat de gehele winter voor je klaar. Een ontbijt vol lekkers en het beste? Anne&Max doen de afwas. 

 

Anne&Max begon in Haarlem in 2005 en inmiddels zijn ze de huiskamer van bijna elke stad: van Amsterdam tot Den Haag tot Eindhoven en Rotterdam. Ze werken met verse, authentieke en gezonde producten.

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

De feestdagenplank klinkt spannend en dat is het ook. Wat het ook zeker is, is een goede bodem voor de rest van de dag. De feestdagenplank is gevuld met verschillende soorten brood, roerei met bacon of warmgerookte zalm, boerenschepyoghurt met granola en fruit, croissants, scones, bananenbrood en mimosa’s. Genoeg om de feestdagen mee door te komen, dachten we zo.

Locatie en +1 mag je natuurlijk zelf kiezen!

 

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!