15 augustus 2023, door Sanne Carbaat

Batavia Stad: Final Summer Sale 25 t/m 27 augustus 2023

15 augustus 2023, door Sanne Carbaat

Batavia Stad: Final Summer Sale 25 t/m 27 augustus 2023

Voor een dagje shoppen, lunchen, struinen, koffie halen en nog ergens een borrel over niet al te veel vierkante kilometer verspreid, denk je natuurlijk al gauw aan Batavia Stad Fashion Outlet. Een winkelwalhalla in Lelystad, waar je allerlei knappe kleding en gadgets kunt scoren zonder meteen je portemonnee te plunderen.

 

The North Face voor je volgende outdoor avontuur, Noppies voor de kleintjes, Le Creuset, want wie is er geen fan van Le Creuset (we weten letterlijk niemand), Asics voor de sporters en Fabienne Chapot voor de vrolijke pakken en jurken. Natuurlijk is er meer: veel meer! En laat Batavia Stad het laatste weekend van augustus een wel een heul gezellig programma op de planning hebben. Die dagen vind je namelijk de Final Summer Sale (ideaal om tijdens de sale de nieuwe outfits voor de kids te scoren voor back to school!) én allerlei leuks rondom de F1 en Max Verstappen.

 

Van 25 t/m 27 augustus is Batavia Stad open van 10:00 tot 20:00 uur, vind je er korting op korting in elke winkel en kun je, zonder al te diep in de buidel te tasten, nog de last minute aankopen doen voor school, werk (of voor de mazzelmensen: zomerse outfit voor de toekomstige vakantie).

 

Batavia Stad

 

Fotocredits Patrick Ouwerkerk

Final Summer Sale | Back to School sale

Final Summer Sale | Back to School sale

Lekker vakantie gevierd (of nog aan het vieren) en dus helemaal nog geen tijd gehad om die laatste dingen in te slaan voor weer terug naar school of werk? Dan is dit weekend in Batavia Stad dus eentje om in de agenda te zetten. Mooie merken als New Balance, Sandro, Maje, Fabienne Chapot en American Vintage hebben korting op korting. Wel mooie spullen die dus lekker lang meegaan, maar zonder het prijskaartje dat er normaliter aanhangt.

Sportieve merken als The North Face en Asics doen ook mee en als de kids (of jijzelf) de zolen van de Crocs eraf hebben gelopen in de zomer, dan moet je daar ook even binnenstappen. Lievelingskeukenmerk Le Creuset, dat we oh zo prachtig vinden, heeft ook een hele selectie aan potten, pannen, mokken en ander moois om gelijk in je winkelwagen te stoppen.

Leuk voor de kids (en grotere fans)

Leuk voor de kids (en grotere fans)

Naast de Final Summer Sale bij Batavia Stad staat dit weekend ook in het teken van de Formule1 en Max Verstappen. Als je daar niets mee hebt, loop je eromheen en hoef je er niets mee natuurlijk. We kennen echter wel wat mensen die niet per se van shoppen houden, maar wel van snelle auto’s; ideale combi dus. Voor de racemuizen en spitspoezen heb je een Player Card Photobooth, er staat een RB18 replica waar je je innerlijke Max Verstappen kunt channelen en je kunt een Max Verstappen giftbox winnen. Voor de kids zijn er play seats en kun je ook nog een paspoort halen om allerlei verschillende challenges mee af te stempelen. Zij zoet, jij tijd om alle kortingen binnen te halen.

Batavia Stad

De Final Summer Sale is er van vrijdag 25 aug t/m zondag 27 aug. Batavia Stad is open van 10:00 tot 20:00 uur.